Godasse (La)

Contactgegevens Godasse (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Godasse (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Godasse (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Chanteraine 3; 6980; La Roche-en-Ardenne, België

Telefoon (phone): 084 41 18 45 (+32-084 41 18 45) 084 41 18 45 (+32-084 41 18 45)

Fax (fax): +32 (61) 754-43-78 +32 (61) 754-43-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Godasse (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Godasse (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Godasse (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Godasse (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Godasse (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Godasse (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Godasse (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Godasse (La)
Products information Godasse (La)

BTW identificatienummer (tax): BE07901062011
Ondernemingsnummer: 5605743408
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Godasse (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Godasse (La)
(Get full report from official database of BE for Godasse (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Godasse (La)
Addition kinds of activities for Godasse (La)

172101. Residentieel schilderij | Residential painting
10610402. Wolframiet mijnbouw | Wolframite mining
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
50840000. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij Godasse (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Godasse (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Godasse (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Godasse (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Godasse (La) in sociale netwerken
Look for responds of Godasse (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Godasse (La). Laat een reactie achter voor Godasse (La). Godasse (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Godasse (La). Leave a respond for Godasse (La). Godasse (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Godasse (La) op de google maps. Adres en contacten Godasse (La)
Location of Godasse (La) on the google maps. Address and contacts of Godasse (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Godasse (La) Godasse (La): LOFTSTUDIO | BROCKMANS LOUIS | Maes Ch | Vanswegenoven R | Entretien 2000

Other related companies as Godasse (La): LOFTSTUDIO | BROCKMANS LOUIS | Maes Ch | Vanswegenoven R | Entretien 2000

Godasse (La) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Godasse (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07901062011. Het bedrijf Godasse (La) bevindt zich op het adres: Place Chanteraine 3; 6980; La Roche-en-Ardenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Godasse (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Godasse (La) is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Godasse (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Godasse (La), openstaande posities, locatie van Godasse (La) op de kaart.

Godasse (La) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Godasse (La), company assigned to the tax number BE07901062011. The company Godasse (La) is located at the address: Place Chanteraine 3; 6980; La Roche-en-Ardenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Godasse (La) were not found.
The main activity of Godasse (La) is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Godasse (La) is not available. You also can look at reviews of Godasse (La), open positions, location of Godasse (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Godasse (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Godasse (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Godasse (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Godasse (La), employees, financial statistics.