Fraikin BVBA

Contactgegevens Fraikin BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fraikin BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fraikin BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Onze-Lieve-Vrouwstraat 2; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 41 10 04 (+32-089 41 10 04) 089 41 10 04 (+32-089 41 10 04)

Fax (fax): 089 41 15 30 (+32-089 41 15 30) 089 41 15 30 (+32-089 41 15 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fraikin BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fraikin BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fraikin BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fraikin BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fraikin BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fraikin BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fraikin BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fraikin BVBA
Products information Fraikin BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05907867431
Ondernemingsnummer: 7707153320
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Fraikin BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fraikin BVBA
(Get full report from official database of BE for Fraikin BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fraikin BVBA
Addition kinds of activities for Fraikin BVBA

341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking

Werken bij Fraikin BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fraikin BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fraikin BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fraikin BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van Fraikin BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fraikin BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fraikin BVBA. Laat een reactie achter voor Fraikin BVBA. Fraikin BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fraikin BVBA. Leave a respond for Fraikin BVBA. Fraikin BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fraikin BVBA op de google maps. Adres en contacten Fraikin BVBA
Location of Fraikin BVBA on the google maps. Address and contacts of Fraikin BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fraikin BVBA Fraikin BVBA: CENTEA DE BELS | COIFFURE ELIANE | ETS DERIDDER SPRL | Horeca Vlaanderen ASBL | Route 66

Other related companies as Fraikin BVBA: CENTEA DE BELS | COIFFURE ELIANE | ETS DERIDDER SPRL | Horeca Vlaanderen ASBL | Route 66

Fraikin BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fraikin BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05907867431. Het bedrijf Fraikin BVBA bevindt zich op het adres: Onze-Lieve-Vrouwstraat 2; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Fraikin BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fraikin BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fraikin BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fraikin BVBA, openstaande posities, locatie van Fraikin BVBA op de kaart.

Fraikin BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fraikin BVBA, company assigned to the tax number BE05907867431. The company Fraikin BVBA is located at the address: Onze-Lieve-Vrouwstraat 2; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Fraikin BVBA were not found.
The main activity of Fraikin BVBA is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fraikin BVBA is not available. You also can look at reviews of Fraikin BVBA, open positions, location of Fraikin BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fraikin BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fraikin BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fraikin BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fraikin BVBA, employees, financial statistics.