FLVAN DEN PUT ALFONS

Contactgegevens FLVAN DEN PUT ALFONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVAN DEN PUT ALFONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVAN DEN PUT ALFONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstr. 25 3130 Begijnendijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-53-34-38 32-16-53-34-38

Fax (fax): 32-16-53-79-47 32-16-53-79-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVAN DEN PUT ALFONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVAN DEN PUT ALFONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVAN DEN PUT ALFONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVAN DEN PUT ALFONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVAN DEN PUT ALFONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVAN DEN PUT ALFONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVAN DEN PUT ALFONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVAN DEN PUT ALFONS
Products information FLVAN DEN PUT ALFONS

BTW identificatienummer (tax): BE04068481445
Ondernemingsnummer: 8468231201
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLVAN DEN PUT ALFONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVAN DEN PUT ALFONS
(Get full report from official database of BE for FLVAN DEN PUT ALFONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVAN DEN PUT ALFONS
Addition kinds of activities for FLVAN DEN PUT ALFONS

0241. Zuivelboerderijen | Dairy farms
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
24999903. Bijenteelt, hout | Beekeeping supplies, wood

Werken bij FLVAN DEN PUT ALFONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVAN DEN PUT ALFONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVAN DEN PUT ALFONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVAN DEN PUT ALFONS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van FLVAN DEN PUT ALFONS in sociale netwerken
Look for responds of FLVAN DEN PUT ALFONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVAN DEN PUT ALFONS. Laat een reactie achter voor FLVAN DEN PUT ALFONS. FLVAN DEN PUT ALFONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVAN DEN PUT ALFONS. Leave a respond for FLVAN DEN PUT ALFONS. FLVAN DEN PUT ALFONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVAN DEN PUT ALFONS op de google maps. Adres en contacten FLVAN DEN PUT ALFONS
Location of FLVAN DEN PUT ALFONS on the google maps. Address and contacts of FLVAN DEN PUT ALFONS

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVAN DEN PUT ALFONS FLVAN DEN PUT ALFONS: Gestinvest SA | MAURICE LEJEUNE | YBECA | ACROPOLIS | GARAGE SEYNAEVE

Other related companies as FLVAN DEN PUT ALFONS: Gestinvest SA | MAURICE LEJEUNE | YBECA | ACROPOLIS | GARAGE SEYNAEVE

FLVAN DEN PUT ALFONS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVAN DEN PUT ALFONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04068481445. Het bedrijf FLVAN DEN PUT ALFONS bevindt zich op het adres: Dorpsstr. 25 3130 Begijnendijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports articles. Producten gemaakt in FLVAN DEN PUT ALFONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVAN DEN PUT ALFONS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVAN DEN PUT ALFONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVAN DEN PUT ALFONS, openstaande posities, locatie van FLVAN DEN PUT ALFONS op de kaart.

FLVAN DEN PUT ALFONS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVAN DEN PUT ALFONS, company assigned to the tax number BE04068481445. The company FLVAN DEN PUT ALFONS is located at the address: Dorpsstr. 25 3130 Begijnendijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports articles. Products created in FLVAN DEN PUT ALFONS were not found.
The main activity of FLVAN DEN PUT ALFONS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVAN DEN PUT ALFONS is not available. You also can look at reviews of FLVAN DEN PUT ALFONS, open positions, location of FLVAN DEN PUT ALFONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVAN DEN PUT ALFONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVAN DEN PUT ALFONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVAN DEN PUT ALFONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVAN DEN PUT ALFONS, employees, financial statistics.