RTL PATAT

Contactgegevens RTL PATAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RTL PATAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RTL PATAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 123, Rekkemstraat 8930 Menen-Lauwe - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-41-19-89 32-56-41-19-89

Fax (fax): 32-56-41-14-19 32-56-41-14-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RTL PATAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RTL PATAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RTL PATAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RTL PATAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RTL PATAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RTL PATAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RTL PATAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RTL PATAT
Products information RTL PATAT

BTW identificatienummer (tax): BE07313568115
Ondernemingsnummer: 8636047363
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in RTL PATAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Profiel (profile): Potatoes- Desirée- Asterix- Bintje- Wholesale- Import- Export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RTL PATAT
(Get full report from official database of BE for RTL PATAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RTL PATAT
Addition kinds of activities for RTL PATAT

281905. aluinen | Alums
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
34419901. Bouwcomponenten, bouwstaal | Building components, structural steel
35540100. Papiervormende machines | Paper forming machines
39610101. Armbanden, behalve edelmetaal | Bracelets, except precious metal
51629904. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
55719904. Motor scooters | Motor scooters
80710102. Biologisch laboratorium | Biological laboratory

Werken bij RTL PATAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RTL PATAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RTL PATAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RTL PATAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

 • Student Schoonmakers (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

 • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

 • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

  Type: Vaste Job

  Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

 • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

 • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • iStorm - SOA Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

 • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

 • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

  Type: Werfreserve

  Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van RTL PATAT in sociale netwerken
Look for responds of RTL PATAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RTL PATAT. Laat een reactie achter voor RTL PATAT. RTL PATAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RTL PATAT. Leave a respond for RTL PATAT. RTL PATAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RTL PATAT op de google maps. Adres en contacten RTL PATAT
Location of RTL PATAT on the google maps. Address and contacts of RTL PATAT

Andere gerelateerde bedrijven als come RTL PATAT RTL PATAT: MARC BOTTE | COIFFURE ROGER | Vandenput | De Bie Lingerie | Stasseyns R

Other related companies as RTL PATAT: MARC BOTTE | COIFFURE ROGER | Vandenput | De Bie Lingerie | Stasseyns R

RTL PATAT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RTL PATAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07313568115. Het bedrijf RTL PATAT bevindt zich op het adres: 123, Rekkemstraat 8930 Menen-Lauwe - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Potatoes- Desirée- Asterix- Bintje- Wholesale- Import- Export. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in RTL PATAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RTL PATAT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RTL PATAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RTL PATAT, openstaande posities, locatie van RTL PATAT op de kaart.

RTL PATAT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RTL PATAT, company assigned to the tax number BE07313568115. The company RTL PATAT is located at the address: 123, Rekkemstraat 8930 Menen-Lauwe - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Potatoes- Desirée- Asterix- Bintje- Wholesale- Import- Export. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in RTL PATAT were not found.
The main activity of RTL PATAT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RTL PATAT is not available. You also can look at reviews of RTL PATAT, open positions, location of RTL PATAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RTL PATAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RTL PATAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RTL PATAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RTL PATAT, employees, financial statistics.