FLDE ZEEMAN PRO NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLDE ZEEMAN PRO NV
Private companiesWater Transportation • FLDE ZEEMAN PRO NV

Contactgegevens FLDE ZEEMAN PRO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE ZEEMAN PRO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE ZEEMAN PRO NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Jubelln. 54 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-41-79-36 32-15-41-79-36

Fax (fax): 32-15-43-01-35 32-15-43-01-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE ZEEMAN PRO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE ZEEMAN PRO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE ZEEMAN PRO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE ZEEMAN PRO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE ZEEMAN PRO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE ZEEMAN PRO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE ZEEMAN PRO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE ZEEMAN PRO NV
Products information FLDE ZEEMAN PRO NV

BTW identificatienummer (tax): BE02957763671
Ondernemingsnummer: 8504486083
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLDE ZEEMAN PRO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stones, roofing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE ZEEMAN PRO NV
(Get full report from official database of BE for FLDE ZEEMAN PRO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE ZEEMAN PRO NV
Addition kinds of activities for FLDE ZEEMAN PRO NV

097101. Speldiensten | Game services
829902. Educatieve diensten | Educational services
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
35790303. Embossing machines voor winkel en kantoor gebruik | Embossing machines for store and office use
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
59991601. Art dealers | Art dealers
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij FLDE ZEEMAN PRO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE ZEEMAN PRO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE ZEEMAN PRO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE ZEEMAN PRO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van FLDE ZEEMAN PRO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDE ZEEMAN PRO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE ZEEMAN PRO NV. Laat een reactie achter voor FLDE ZEEMAN PRO NV. FLDE ZEEMAN PRO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE ZEEMAN PRO NV. Leave a respond for FLDE ZEEMAN PRO NV. FLDE ZEEMAN PRO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE ZEEMAN PRO NV op de google maps. Adres en contacten FLDE ZEEMAN PRO NV
Location of FLDE ZEEMAN PRO NV on the google maps. Address and contacts of FLDE ZEEMAN PRO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE ZEEMAN PRO NV FLDE ZEEMAN PRO NV: WIELERCLUB SOETENS MOLEN | Golf and Country Pro Shop | DAVID DE KOONING | MARC VANDENBULCKE | Cassart David

Other related companies as FLDE ZEEMAN PRO NV: WIELERCLUB SOETENS MOLEN | Golf and Country Pro Shop | DAVID DE KOONING | MARC VANDENBULCKE | Cassart David

FLDE ZEEMAN PRO NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE ZEEMAN PRO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02957763671. Het bedrijf FLDE ZEEMAN PRO NV bevindt zich op het adres: Jubelln. 54 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stones, roofing. Producten gemaakt in FLDE ZEEMAN PRO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE ZEEMAN PRO NV is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE ZEEMAN PRO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE ZEEMAN PRO NV, openstaande posities, locatie van FLDE ZEEMAN PRO NV op de kaart.

FLDE ZEEMAN PRO NV is a company, that was registered 2002 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLDE ZEEMAN PRO NV, company assigned to the tax number BE02957763671. The company FLDE ZEEMAN PRO NV is located at the address: Jubelln. 54 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stones, roofing. Products created in FLDE ZEEMAN PRO NV were not found.
The main activity of FLDE ZEEMAN PRO NV is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE ZEEMAN PRO NV is not available. You also can look at reviews of FLDE ZEEMAN PRO NV, open positions, location of FLDE ZEEMAN PRO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE ZEEMAN PRO NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE ZEEMAN PRO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE ZEEMAN PRO NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE ZEEMAN PRO NV, employees, financial statistics.