FLTRADE INTERNATIONAL BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLTRADE INTERNATIONAL BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • FLTRADE INTERNATIONAL BVBA

Contactgegevens FLTRADE INTERNATIONAL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRADE INTERNATIONAL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRADE INTERNATIONAL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 29 2380 Ravels - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-65-92-66 32-14-65-92-66

Fax (fax): 32-14-65-03-05 32-14-65-03-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRADE INTERNATIONAL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRADE INTERNATIONAL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRADE INTERNATIONAL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRADE INTERNATIONAL BVBA
Products information FLTRADE INTERNATIONAL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04068481445
Ondernemingsnummer: 8468231201
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLTRADE INTERNATIONAL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Souvenirs and advertising items

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRADE INTERNATIONAL BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTRADE INTERNATIONAL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRADE INTERNATIONAL BVBA
Addition kinds of activities for FLTRADE INTERNATIONAL BVBA

367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
451300. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
28340604. zalven | Ointments
59630405. Stofzuigerverkoop, huis-naar-huis | Vacuum cleaner sales, house-to-house
83319901. Beroepsopleiding | Job counseling

Werken bij FLTRADE INTERNATIONAL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRADE INTERNATIONAL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van FLTRADE INTERNATIONAL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. Laat een reactie achter voor FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. FLTRADE INTERNATIONAL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. Leave a respond for FLTRADE INTERNATIONAL BVBA. FLTRADE INTERNATIONAL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRADE INTERNATIONAL BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTRADE INTERNATIONAL BVBA
Location of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRADE INTERNATIONAL BVBA FLTRADE INTERNATIONAL BVBA: FLCHALLENGE MC BVBA | HORIZON 2 ROUES | WILLEM RAYMAEKERS | A P L BVBA | J. VANNIEUWKERKE

Other related companies as FLTRADE INTERNATIONAL BVBA: FLCHALLENGE MC BVBA | HORIZON 2 ROUES | WILLEM RAYMAEKERS | A P L BVBA | J. VANNIEUWKERKE

FLTRADE INTERNATIONAL BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04068481445. Het bedrijf FLTRADE INTERNATIONAL BVBA bevindt zich op het adres: Grote Baan 29 2380 Ravels - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Souvenirs and advertising items. Producten gemaakt in FLTRADE INTERNATIONAL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRADE INTERNATIONAL BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRADE INTERNATIONAL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, openstaande posities, locatie van FLTRADE INTERNATIONAL BVBA op de kaart.

FLTRADE INTERNATIONAL BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, company assigned to the tax number BE04068481445. The company FLTRADE INTERNATIONAL BVBA is located at the address: Grote Baan 29 2380 Ravels - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Souvenirs and advertising items. Products created in FLTRADE INTERNATIONAL BVBA were not found.
The main activity of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, open positions, location of FLTRADE INTERNATIONAL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRADE INTERNATIONAL BVBA, employees, financial statistics.