FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV

Contactgegevens FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 12 2280 Grobbendonk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-50-79-10 32-14-50-79-10

Fax (fax): 32-14-51-78-81 32-14-51-78-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV
Products information FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE09754455566
Ondernemingsnummer: 2954742431
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medals and trophies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV
Addition kinds of activities for FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
22110408. Terry geweven stoffen, katoen | Terry woven fabrics, cotton
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
30890614. Vulkanische vezelplaten, lakens, staven of buizen | Vulcanized fiber plates, sheets, rods, or tubes
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies
79991121. Surf instructie | Surfing instruction
94410403. Administratie van sociale en mannelijke programma's, provincie overheid | Administration of social and manpower programs, county government

Werken bij FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. Laat een reactie achter voor FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. Leave a respond for FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV. FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV
Location of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV: HUIS SILHOUET | VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC | ETS. BROOS S.A. | Tricojoca | PALERMO

Other related companies as FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV: HUIS SILHOUET | VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC | ETS. BROOS S.A. | Tricojoca | PALERMO

FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09754455566. Het bedrijf FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 12 2280 Grobbendonk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medals and trophies. Producten gemaakt in FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, openstaande posities, locatie van FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV op de kaart.

FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, company assigned to the tax number BE09754455566. The company FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV is located at the address: Industrieweg 12 2280 Grobbendonk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medals and trophies. Products created in FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV were not found.
The main activity of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, open positions, location of FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMAUQUOY MEDAL COMPANY NV, employees, financial statistics.