Boonants Shoe

Contactgegevens Boonants Shoe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boonants Shoe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boonants Shoe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudburg 6; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 64 50 (+32-09 225 64 50) 09 225 64 50 (+32-09 225 64 50)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boonants Shoe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boonants Shoe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boonants Shoe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boonants Shoe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boonants Shoe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boonants Shoe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boonants Shoe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boonants Shoe
Products information Boonants Shoe

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Dance supplies

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boonants Shoe
(Get full report from official database of BE for Boonants Shoe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boonants Shoe
Addition kinds of activities for Boonants Shoe

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
14810100. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
20150303. Eieren, verwerkt: ingeblikt | Eggs, processed: canned
26750303. Stencil board, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil board, die-cut: made from purchased materials
27320100. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type
62110204. Beleggingsonderneming, algemene makelaardij | Investment firm, general brokerage

Werken bij Boonants Shoe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boonants Shoe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boonants Shoe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boonants Shoe. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van Boonants Shoe in sociale netwerken
Look for responds of Boonants Shoe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boonants Shoe. Laat een reactie achter voor Boonants Shoe. Boonants Shoe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boonants Shoe. Leave a respond for Boonants Shoe. Boonants Shoe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boonants Shoe op de google maps. Adres en contacten Boonants Shoe
Location of Boonants Shoe on the google maps. Address and contacts of Boonants Shoe

Andere gerelateerde bedrijven als come Boonants Shoe Boonants Shoe: FLOP DE BEECK JOZEF | ESRA | CAROLE DE JONCK | Adam B | Benny's Groentenhal

Other related companies as Boonants Shoe: FLOP DE BEECK JOZEF | ESRA | CAROLE DE JONCK | Adam B | Benny's Groentenhal

Boonants Shoe is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boonants Shoe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf Boonants Shoe bevindt zich op het adres: Oudburg 6; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Lijst met producten zijn Dance supplies.
De hoofdactiviteit van Boonants Shoe is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boonants Shoe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boonants Shoe, openstaande posities, locatie van Boonants Shoe op de kaart.

Boonants Shoe is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boonants Shoe, company assigned to the tax number BE05506591796. The company Boonants Shoe is located at the address: Oudburg 6; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shoes and slippers - Retail. List of products are Dance supplies.
The main activity of Boonants Shoe is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boonants Shoe is not available. You also can look at reviews of Boonants Shoe, open positions, location of Boonants Shoe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boonants Shoe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boonants Shoe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boonants Shoe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boonants Shoe, employees, financial statistics.