ARA-Schoenen Moens

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ARA-Schoenen Moens
Private companiesEducational Services • ARA-Schoenen Moens

Contactgegevens ARA-Schoenen Moens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARA-Schoenen Moens: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARA-Schoenen Moens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 46; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 458 12 17 (+32-03 458 12 17) 03 458 12 17 (+32-03 458 12 17)

Fax (fax): 03 458 17 04 (+32-03 458 17 04) 03 458 17 04 (+32-03 458 17 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARA-Schoenen Moens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARA-Schoenen Moens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARA-Schoenen Moens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARA-Schoenen Moens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARA-Schoenen Moens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARA-Schoenen Moens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARA-Schoenen Moens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARA-Schoenen Moens
Products information ARA-Schoenen Moens

BTW identificatienummer (tax): BE02877014160
Ondernemingsnummer: 2458160400
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ARA-Schoenen Moens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARA-Schoenen Moens
(Get full report from official database of BE for ARA-Schoenen Moens)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARA-Schoenen Moens
Addition kinds of activities for ARA-Schoenen Moens

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
865100. Politieke organisaties | Political organizations
20480101. Alfalfa of alfalfa maaltijd, bereid als diervoeder | Alfalfa or alfalfa meal, prepared as animal feed
23110101. Formele jassen, mannen en jongeren ': van aangekochte materialen | Formal jackets, men's and youths': from purchased materials
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
34790220. Sherardiseren van metalen of metaalproducten | Sherardizing of metals or metal products
37430111. Trein auto's en uitrusting, vracht of passagier | Train cars and equipment, freight or passenger
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij ARA-Schoenen Moens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARA-Schoenen Moens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARA-Schoenen Moens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARA-Schoenen Moens. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ARA-Schoenen Moens in sociale netwerken
Look for responds of ARA-Schoenen Moens in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARA-Schoenen Moens. Laat een reactie achter voor ARA-Schoenen Moens. ARA-Schoenen Moens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARA-Schoenen Moens. Leave a respond for ARA-Schoenen Moens. ARA-Schoenen Moens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARA-Schoenen Moens op de google maps. Adres en contacten ARA-Schoenen Moens
Location of ARA-Schoenen Moens on the google maps. Address and contacts of ARA-Schoenen Moens

Andere gerelateerde bedrijven als come ARA-Schoenen Moens ARA-Schoenen Moens: CHAMBRE DE COMMERCE DE BE LUX | JIM' Z HAIR STUDIO | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | E.M.F. | philippe de visscher

Other related companies as ARA-Schoenen Moens: CHAMBRE DE COMMERCE DE BE LUX | JIM' Z HAIR STUDIO | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | E.M.F. | philippe de visscher

ARA-Schoenen Moens is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARA-Schoenen Moens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02877014160. Het bedrijf ARA-Schoenen Moens bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 46; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in ARA-Schoenen Moens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARA-Schoenen Moens is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARA-Schoenen Moens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARA-Schoenen Moens, openstaande posities, locatie van ARA-Schoenen Moens op de kaart.

ARA-Schoenen Moens is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARA-Schoenen Moens, company assigned to the tax number BE02877014160. The company ARA-Schoenen Moens is located at the address: Mechelsesteenweg 46; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in ARA-Schoenen Moens were not found.
The main activity of ARA-Schoenen Moens is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARA-Schoenen Moens is not available. You also can look at reviews of ARA-Schoenen Moens, open positions, location of ARA-Schoenen Moens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARA-Schoenen Moens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARA-Schoenen Moens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARA-Schoenen Moens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARA-Schoenen Moens, employees, financial statistics.