A LA FABRIQUE SA

Contactgegevens A LA FABRIQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA FABRIQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA FABRIQUE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuve 40-44; 7300; Boussu, België

Telefoon (phone): 065 78 35 75 (+32-065 78 35 75) 065 78 35 75 (+32-065 78 35 75)

Fax (fax): 065 79 23 40 (+32-065 79 23 40) 065 79 23 40 (+32-065 79 23 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA FABRIQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA FABRIQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA FABRIQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA FABRIQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA FABRIQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA FABRIQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA FABRIQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA FABRIQUE SA
Products information A LA FABRIQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04587310791
Ondernemingsnummer: 7643432617
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Leather goods - Retail

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA FABRIQUE SA
(Get full report from official database of BE for A LA FABRIQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA FABRIQUE SA
Addition kinds of activities for A LA FABRIQUE SA

6553. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
35590103. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, industrieel | Buttonhole and eyelet machines and attachments, industrial
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
56990102. uniformen | Uniforms
63219901. Beoordelingsverenigingen, ongevallen- en ziektekostenverzekering | Assessment associations, accident and health insurance

Werken bij A LA FABRIQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA FABRIQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA FABRIQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA FABRIQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

Zoek naar antwoorden van A LA FABRIQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of A LA FABRIQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA FABRIQUE SA. Laat een reactie achter voor A LA FABRIQUE SA. A LA FABRIQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA FABRIQUE SA. Leave a respond for A LA FABRIQUE SA. A LA FABRIQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA FABRIQUE SA op de google maps. Adres en contacten A LA FABRIQUE SA
Location of A LA FABRIQUE SA on the google maps. Address and contacts of A LA FABRIQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA FABRIQUE SA A LA FABRIQUE SA: CATHARINA JASPERS | E. REYNS | AUTO'S MARC | KOREAN MOTOR CY | GEORGE AUTOTECH

Other related companies as A LA FABRIQUE SA: CATHARINA JASPERS | E. REYNS | AUTO'S MARC | KOREAN MOTOR CY | GEORGE AUTOTECH

A LA FABRIQUE SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA FABRIQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04587310791. Het bedrijf A LA FABRIQUE SA bevindt zich op het adres: Rue Neuve 40-44; 7300; Boussu. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Lijst met producten zijn Leather goods - Retail.
De hoofdactiviteit van A LA FABRIQUE SA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA FABRIQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA FABRIQUE SA, openstaande posities, locatie van A LA FABRIQUE SA op de kaart.

A LA FABRIQUE SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA FABRIQUE SA, company assigned to the tax number BE04587310791. The company A LA FABRIQUE SA is located at the address: Rue Neuve 40-44; 7300; Boussu. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Shoes and slippers - Retail. List of products are Leather goods - Retail.
The main activity of A LA FABRIQUE SA is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA FABRIQUE SA is not available. You also can look at reviews of A LA FABRIQUE SA, open positions, location of A LA FABRIQUE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA FABRIQUE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA FABRIQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA FABRIQUE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA FABRIQUE SA, employees, financial statistics.