Schoen-en slotenmakerij Luc

Contactgegevens Schoen-en slotenmakerij Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoen-en slotenmakerij Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoen-en slotenmakerij Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciale Steenweg 52; 2627; Schelle, België

Telefoon (phone): 03 887 20 11 (+32-03 887 20 11) 03 887 20 11 (+32-03 887 20 11)

Fax (fax): +32 (51) 485-61-97 +32 (51) 485-61-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoen-en slotenmakerij Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoen-en slotenmakerij Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoen-en slotenmakerij Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoen-en slotenmakerij Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoen-en slotenmakerij Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoen-en slotenmakerij Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoen-en slotenmakerij Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoen-en slotenmakerij Luc
Products information Schoen-en slotenmakerij Luc

BTW identificatienummer (tax): BE06542602539
Ondernemingsnummer: 7479461669
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Schoen-en slotenmakerij Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoen-en slotenmakerij Luc
(Get full report from official database of BE for Schoen-en slotenmakerij Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoen-en slotenmakerij Luc
Addition kinds of activities for Schoen-en slotenmakerij Luc

553101. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
38250208. Distorsiemeters en analysatoren | Distortion meters and analyzers
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated
86610108. Christelijke gereformeerde kerk | Christian reformed church

Werken bij Schoen-en slotenmakerij Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoen-en slotenmakerij Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoen-en slotenmakerij Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoen-en slotenmakerij Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van Schoen-en slotenmakerij Luc in sociale netwerken
Look for responds of Schoen-en slotenmakerij Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoen-en slotenmakerij Luc. Laat een reactie achter voor Schoen-en slotenmakerij Luc. Schoen-en slotenmakerij Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoen-en slotenmakerij Luc. Leave a respond for Schoen-en slotenmakerij Luc. Schoen-en slotenmakerij Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoen-en slotenmakerij Luc op de google maps. Adres en contacten Schoen-en slotenmakerij Luc
Location of Schoen-en slotenmakerij Luc on the google maps. Address and contacts of Schoen-en slotenmakerij Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoen-en slotenmakerij Luc Schoen-en slotenmakerij Luc: Merckx NV | BELLEN RUDI | COIFFURE SHIRLEY | MUTUALIT? LIBRE | CAFERMI

Other related companies as Schoen-en slotenmakerij Luc: Merckx NV | BELLEN RUDI | COIFFURE SHIRLEY | MUTUALIT? LIBRE | CAFERMI

Schoen-en slotenmakerij Luc is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoen-en slotenmakerij Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06542602539. Het bedrijf Schoen-en slotenmakerij Luc bevindt zich op het adres: Provinciale Steenweg 52; 2627; Schelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoemakers. Producten gemaakt in Schoen-en slotenmakerij Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoen-en slotenmakerij Luc is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoen-en slotenmakerij Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoen-en slotenmakerij Luc, openstaande posities, locatie van Schoen-en slotenmakerij Luc op de kaart.

Schoen-en slotenmakerij Luc is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoen-en slotenmakerij Luc, company assigned to the tax number BE06542602539. The company Schoen-en slotenmakerij Luc is located at the address: Provinciale Steenweg 52; 2627; Schelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoemakers. Products created in Schoen-en slotenmakerij Luc were not found.
The main activity of Schoen-en slotenmakerij Luc is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoen-en slotenmakerij Luc is not available. You also can look at reviews of Schoen-en slotenmakerij Luc, open positions, location of Schoen-en slotenmakerij Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoen-en slotenmakerij Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoen-en slotenmakerij Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoen-en slotenmakerij Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoen-en slotenmakerij Luc, employees, financial statistics.