Cordonnerie 2000

Contactgegevens Cordonnerie 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cordonnerie 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cordonnerie 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Cardinal Mercier 29; 7711; Mouscron (Dottignies), België

Telefoon (phone): 056 48 85 65 (+32-056 48 85 65) 056 48 85 65 (+32-056 48 85 65)

Fax (fax): +32 (53) 150-60-75 +32 (53) 150-60-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cordonnerie 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cordonnerie 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cordonnerie 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cordonnerie 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cordonnerie 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cordonnerie 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cordonnerie 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cordonnerie 2000
Products information Cordonnerie 2000

BTW identificatienummer (tax): BE07907928466
Ondernemingsnummer: 5385192871
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Cordonnerie 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cordonnerie 2000
(Get full report from official database of BE for Cordonnerie 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cordonnerie 2000
Addition kinds of activities for Cordonnerie 2000

16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
20230201. Geconcentreerde Karnemelk | Concentrated buttermilk
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
50740209. Oliebrander | Oil burners
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians

Werken bij Cordonnerie 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cordonnerie 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cordonnerie 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cordonnerie 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van Cordonnerie 2000 in sociale netwerken
Look for responds of Cordonnerie 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cordonnerie 2000. Laat een reactie achter voor Cordonnerie 2000. Cordonnerie 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cordonnerie 2000. Leave a respond for Cordonnerie 2000. Cordonnerie 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cordonnerie 2000 op de google maps. Adres en contacten Cordonnerie 2000
Location of Cordonnerie 2000 on the google maps. Address and contacts of Cordonnerie 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come Cordonnerie 2000 Cordonnerie 2000: FISCO | HEIDI BROUWERS | FREDERIQUE VANRYCKEGHEM | Devos Marie | MARTIN ROGGEMAN

Other related companies as Cordonnerie 2000: FISCO | HEIDI BROUWERS | FREDERIQUE VANRYCKEGHEM | Devos Marie | MARTIN ROGGEMAN

Cordonnerie 2000 is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cordonnerie 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07907928466. Het bedrijf Cordonnerie 2000 bevindt zich op het adres: Rue Cardinal Mercier 29; 7711; Mouscron (Dottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoemakers. Producten gemaakt in Cordonnerie 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cordonnerie 2000 is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cordonnerie 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cordonnerie 2000, openstaande posities, locatie van Cordonnerie 2000 op de kaart.

Cordonnerie 2000 is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cordonnerie 2000, company assigned to the tax number BE07907928466. The company Cordonnerie 2000 is located at the address: Rue Cardinal Mercier 29; 7711; Mouscron (Dottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoemakers. Products created in Cordonnerie 2000 were not found.
The main activity of Cordonnerie 2000 is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cordonnerie 2000 is not available. You also can look at reviews of Cordonnerie 2000, open positions, location of Cordonnerie 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cordonnerie 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cordonnerie 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cordonnerie 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cordonnerie 2000, employees, financial statistics.