Canmar-Contship Agencies NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Canmar-Contship Agencies NV
Private companiesChemicals and Allied Products • Canmar-Contship Agencies NV

Contactgegevens Canmar-Contship Agencies NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Canmar-Contship Agencies NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Canmar-Contship Agencies NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijnkaai 37; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 206 77 77 (+32-03 206 77 77) 03 206 77 77 (+32-03 206 77 77)

Fax (fax): +32 (68) 546-62-39 +32 (68) 546-62-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Canmar-Contship Agencies NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Canmar-Contship Agencies NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Canmar-Contship Agencies NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Canmar-Contship Agencies NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Canmar-Contship Agencies NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Canmar-Contship Agencies NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Canmar-Contship Agencies NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Canmar-Contship Agencies NV
Products information Canmar-Contship Agencies NV

BTW identificatienummer (tax): BE01522949218
Ondernemingsnummer: 8150726318
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Canmar-Contship Agencies NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shipping agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Canmar-Contship Agencies NV
(Get full report from official database of BE for Canmar-Contship Agencies NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Canmar-Contship Agencies NV
Addition kinds of activities for Canmar-Contship Agencies NV

36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service
76220402. Huishoudelijke antenne installatie en service | Household antenna installation and service
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij Canmar-Contship Agencies NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Canmar-Contship Agencies NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Canmar-Contship Agencies NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Canmar-Contship Agencies NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van Canmar-Contship Agencies NV in sociale netwerken
Look for responds of Canmar-Contship Agencies NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Canmar-Contship Agencies NV. Laat een reactie achter voor Canmar-Contship Agencies NV. Canmar-Contship Agencies NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Canmar-Contship Agencies NV. Leave a respond for Canmar-Contship Agencies NV. Canmar-Contship Agencies NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Canmar-Contship Agencies NV op de google maps. Adres en contacten Canmar-Contship Agencies NV
Location of Canmar-Contship Agencies NV on the google maps. Address and contacts of Canmar-Contship Agencies NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Canmar-Contship Agencies NV Canmar-Contship Agencies NV: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | KEMPENS WIELERVERBOND | Lefebvre J-P | 'T KASSEIKEN | K.C. BOUTERSEM

Other related companies as Canmar-Contship Agencies NV: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | KEMPENS WIELERVERBOND | Lefebvre J-P | 'T KASSEIKEN | K.C. BOUTERSEM

Canmar-Contship Agencies NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Canmar-Contship Agencies NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01522949218. Het bedrijf Canmar-Contship Agencies NV bevindt zich op het adres: Rijnkaai 37; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shipping agencies. Producten gemaakt in Canmar-Contship Agencies NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Canmar-Contship Agencies NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Canmar-Contship Agencies NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Canmar-Contship Agencies NV, openstaande posities, locatie van Canmar-Contship Agencies NV op de kaart.

Canmar-Contship Agencies NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Canmar-Contship Agencies NV, company assigned to the tax number BE01522949218. The company Canmar-Contship Agencies NV is located at the address: Rijnkaai 37; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shipping agencies. Products created in Canmar-Contship Agencies NV were not found.
The main activity of Canmar-Contship Agencies NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Canmar-Contship Agencies NV is not available. You also can look at reviews of Canmar-Contship Agencies NV, open positions, location of Canmar-Contship Agencies NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Canmar-Contship Agencies NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Canmar-Contship Agencies NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Canmar-Contship Agencies NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Canmar-Contship Agencies NV, employees, financial statistics.