FLCLEAR CHANNEL

Contactgegevens FLCLEAR CHANNEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCLEAR CHANNEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCLEAR CHANNEL

Regio (region): Ixelles, België

Adres (address): Boulevard De La Plaine 5 1050 Ixelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-41-73-00 32-26-41-73-00

Fax (fax): 32-26-41-74-10 32-26-41-74-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCLEAR CHANNEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCLEAR CHANNEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCLEAR CHANNEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCLEAR CHANNEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCLEAR CHANNEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCLEAR CHANNEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCLEAR CHANNEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCLEAR CHANNEL
Products information FLCLEAR CHANNEL

BTW identificatienummer (tax): BE01489715576
Ondernemingsnummer: 3458190917
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLCLEAR CHANNEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Posters - advertising management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCLEAR CHANNEL
(Get full report from official database of BE for FLCLEAR CHANNEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCLEAR CHANNEL
Addition kinds of activities for FLCLEAR CHANNEL

354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
516907. Chemische additieven | Chemical additives
32740101. Kalkgips | Lime plaster
38229904. Elektrische luchtreiniger controles, automatisch | Electric air cleaner controls, automatic
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij FLCLEAR CHANNEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCLEAR CHANNEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCLEAR CHANNEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCLEAR CHANNEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van FLCLEAR CHANNEL in sociale netwerken
Look for responds of FLCLEAR CHANNEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCLEAR CHANNEL. Laat een reactie achter voor FLCLEAR CHANNEL. FLCLEAR CHANNEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCLEAR CHANNEL. Leave a respond for FLCLEAR CHANNEL. FLCLEAR CHANNEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCLEAR CHANNEL op de google maps. Adres en contacten FLCLEAR CHANNEL
Location of FLCLEAR CHANNEL on the google maps. Address and contacts of FLCLEAR CHANNEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCLEAR CHANNEL FLCLEAR CHANNEL: TUINWIJK CV | Bouckaert J | Yolanda | Muffels Leon NV | JEAN-PAUL LEONARD

Other related companies as FLCLEAR CHANNEL: TUINWIJK CV | Bouckaert J | Yolanda | Muffels Leon NV | JEAN-PAUL LEONARD

FLCLEAR CHANNEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Ixelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCLEAR CHANNEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489715576. Het bedrijf FLCLEAR CHANNEL bevindt zich op het adres: Boulevard De La Plaine 5 1050 Ixelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Posters - advertising management. Producten gemaakt in FLCLEAR CHANNEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCLEAR CHANNEL is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCLEAR CHANNEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCLEAR CHANNEL, openstaande posities, locatie van FLCLEAR CHANNEL op de kaart.

FLCLEAR CHANNEL is a company, that was registered 1990 in Ixelles region, Belgium. Full name of company is FLCLEAR CHANNEL, company assigned to the tax number BE01489715576. The company FLCLEAR CHANNEL is located at the address: Boulevard De La Plaine 5 1050 Ixelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Posters - advertising management. Products created in FLCLEAR CHANNEL were not found.
The main activity of FLCLEAR CHANNEL is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCLEAR CHANNEL is not available. You also can look at reviews of FLCLEAR CHANNEL, open positions, location of FLCLEAR CHANNEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCLEAR CHANNEL, Ixelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCLEAR CHANNEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCLEAR CHANNEL, Ixelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCLEAR CHANNEL, employees, financial statistics.