Nieuwe Scheldewerven NV

Contactgegevens Nieuwe Scheldewerven NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nieuwe Scheldewerven NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nieuwe Scheldewerven NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gelaagstraat 51 9150 Kruibeke, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nieuwe Scheldewerven NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nieuwe Scheldewerven NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nieuwe Scheldewerven NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nieuwe Scheldewerven NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nieuwe Scheldewerven NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nieuwe Scheldewerven NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nieuwe Scheldewerven NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nieuwe Scheldewerven NV
Products information Nieuwe Scheldewerven NV

BTW identificatienummer (tax): BE05260498046
Ondernemingsnummer: 2580657958
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Ship repair services

Product categorie (product category): Ship Repair Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nieuwe Scheldewerven NV
(Get full report from official database of BE for Nieuwe Scheldewerven NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nieuwe Scheldewerven NV
Addition kinds of activities for Nieuwe Scheldewerven NV

2221. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
737302. System integratie diensten | Systems integration services
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
22580301. Mosquito netting, warp breien | Mosquito netting, warp knit
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
73380201. Rechtsdienstdienst | Court reporting service

Werken bij Nieuwe Scheldewerven NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nieuwe Scheldewerven NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nieuwe Scheldewerven NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nieuwe Scheldewerven NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van Nieuwe Scheldewerven NV in sociale netwerken
Look for responds of Nieuwe Scheldewerven NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nieuwe Scheldewerven NV. Laat een reactie achter voor Nieuwe Scheldewerven NV. Nieuwe Scheldewerven NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nieuwe Scheldewerven NV. Leave a respond for Nieuwe Scheldewerven NV. Nieuwe Scheldewerven NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nieuwe Scheldewerven NV op de google maps. Adres en contacten Nieuwe Scheldewerven NV
Location of Nieuwe Scheldewerven NV on the google maps. Address and contacts of Nieuwe Scheldewerven NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nieuwe Scheldewerven NV Nieuwe Scheldewerven NV: Loosveldt G | ENEDITA HERNANDEZ-RAMOS | HUIS COLLECTION CLASS | ROGER MAERTENS | FOUTAIN INDUSTRIES EUROPE

Other related companies as Nieuwe Scheldewerven NV: Loosveldt G | ENEDITA HERNANDEZ-RAMOS | HUIS COLLECTION CLASS | ROGER MAERTENS | FOUTAIN INDUSTRIES EUROPE

Nieuwe Scheldewerven NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nieuwe Scheldewerven NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260498046. Het bedrijf Nieuwe Scheldewerven NV bevindt zich op het adres: Gelaagstraat 51 9150 Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ship Repair Services. Lijst met producten zijn Ship repair services.
De hoofdactiviteit van Nieuwe Scheldewerven NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nieuwe Scheldewerven NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nieuwe Scheldewerven NV, openstaande posities, locatie van Nieuwe Scheldewerven NV op de kaart.

Nieuwe Scheldewerven NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nieuwe Scheldewerven NV, company assigned to the tax number BE05260498046. The company Nieuwe Scheldewerven NV is located at the address: Gelaagstraat 51 9150 Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ship Repair Services. List of products are Ship repair services.
The main activity of Nieuwe Scheldewerven NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nieuwe Scheldewerven NV is not available. You also can look at reviews of Nieuwe Scheldewerven NV, open positions, location of Nieuwe Scheldewerven NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nieuwe Scheldewerven NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nieuwe Scheldewerven NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nieuwe Scheldewerven NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nieuwe Scheldewerven NV, employees, financial statistics.