FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL

Contactgegevens FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL

Regio (region): Uccle, België

Adres (address): Rue Vanderkindere 471 1180 Uccle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-11-64-22 32-25-11-64-22

Fax (fax): 32-25-38-21-66 32-25-38-21-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL
Products information FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01372711181
Ondernemingsnummer: 8656372070
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising design - graphic artists and designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL
Addition kinds of activities for FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL

02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
17310303. Specialisatie van geluidsapparatuur | Sound equipment specialization
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
36250204. Relais, elektrische stroom | Relays, electric power
36459906. Tuin-, patio-, gang- en tuinverlichting: elektrisch | Garden, patio, walkway and yard lighting fixtures: electric
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.

Werken bij FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. Laat een reactie achter voor FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. Leave a respond for FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL. FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL
Location of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL: UMANS-WINTERS | IDE GEBROEDERS | RENAAT KONINGS | ARBEL SA | EXPRESS SYNDIC

Other related companies as FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL: UMANS-WINTERS | IDE GEBROEDERS | RENAAT KONINGS | ARBEL SA | EXPRESS SYNDIC

FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Uccle, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01372711181. Het bedrijf FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Vanderkindere 471 1180 Uccle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising design - graphic artists and designers. Producten gemaakt in FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, openstaande posities, locatie van FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL op de kaart.

FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL is a company, that was registered 2009 in Uccle region, Belgium. Full name of company is FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, company assigned to the tax number BE01372711181. The company FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL is located at the address: Rue Vanderkindere 471 1180 Uccle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising design - graphic artists and designers. Products created in FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL were not found.
The main activity of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, open positions, location of FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, Uccle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, Uccle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGELUCK SUYKENS & PARTNERS SPRL, employees, financial statistics.