FLINTERLAS BVBA

Contactgegevens FLINTERLAS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTERLAS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTERLAS BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Knaptandstr. 26b 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-66-58-68 32-37-66-58-68

Fax (fax): +32 (86) 635-35-10 +32 (86) 635-35-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTERLAS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTERLAS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTERLAS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTERLAS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTERLAS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTERLAS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTERLAS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTERLAS BVBA
Products information FLINTERLAS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03193969726
Ondernemingsnummer: 4517547607
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLINTERLAS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mosaics - tiling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTERLAS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLINTERLAS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTERLAS BVBA
Addition kinds of activities for FLINTERLAS BVBA

514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
36210301. Controleapparatuur voor bussen of vrachtwagens, elektrisch | Control equipment for buses or trucks, electric
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
57319905. platenspelers | Phonographs

Werken bij FLINTERLAS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTERLAS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTERLAS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTERLAS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van FLINTERLAS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLINTERLAS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTERLAS BVBA. Laat een reactie achter voor FLINTERLAS BVBA. FLINTERLAS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTERLAS BVBA. Leave a respond for FLINTERLAS BVBA. FLINTERLAS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTERLAS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLINTERLAS BVBA
Location of FLINTERLAS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLINTERLAS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTERLAS BVBA FLINTERLAS BVBA: HOTEL LES ELEVEURS | Schrijverke ('t) | VANDE GINSTE-VAN CLEVEN | Palazzo | PIOT-SEL

Other related companies as FLINTERLAS BVBA: HOTEL LES ELEVEURS | Schrijverke ('t) | VANDE GINSTE-VAN CLEVEN | Palazzo | PIOT-SEL

FLINTERLAS BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTERLAS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03193969726. Het bedrijf FLINTERLAS BVBA bevindt zich op het adres: Knaptandstr. 26b 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mosaics - tiling. Producten gemaakt in FLINTERLAS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTERLAS BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTERLAS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTERLAS BVBA, openstaande posities, locatie van FLINTERLAS BVBA op de kaart.

FLINTERLAS BVBA is a company, that was registered 1995 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLINTERLAS BVBA, company assigned to the tax number BE03193969726. The company FLINTERLAS BVBA is located at the address: Knaptandstr. 26b 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mosaics - tiling. Products created in FLINTERLAS BVBA were not found.
The main activity of FLINTERLAS BVBA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTERLAS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLINTERLAS BVBA, open positions, location of FLINTERLAS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTERLAS BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTERLAS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTERLAS BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTERLAS BVBA, employees, financial statistics.