Stassen B SPRL

Contactgegevens Stassen B SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stassen B SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stassen B SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Bel 11A; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 087 68 73 22 (+32-087 68 73 22) 087 68 73 22 (+32-087 68 73 22)

Fax (fax): 087 68 73 22 (+32-087 68 73 22) 087 68 73 22 (+32-087 68 73 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stassen B SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stassen B SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stassen B SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stassen B SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stassen B SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stassen B SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stassen B SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stassen B SPRL
Products information Stassen B SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09727813720
Ondernemingsnummer: 8490478515
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Stassen B SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sheet metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stassen B SPRL
(Get full report from official database of BE for Stassen B SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stassen B SPRL
Addition kinds of activities for Stassen B SPRL

3552. Textielmachines | Textile machinery
6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
02719904. Konijnboerderij | Rabbit farm
22520102. Slippersokken | Slipper socks
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service

Werken bij Stassen B SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stassen B SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stassen B SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stassen B SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Stassen B SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Stassen B SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stassen B SPRL. Laat een reactie achter voor Stassen B SPRL. Stassen B SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stassen B SPRL. Leave a respond for Stassen B SPRL. Stassen B SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stassen B SPRL op de google maps. Adres en contacten Stassen B SPRL
Location of Stassen B SPRL on the google maps. Address and contacts of Stassen B SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Stassen B SPRL Stassen B SPRL: Mario | Frawitime | HUIS GILBERT | Delille Marleen | DE BACKER

Other related companies as Stassen B SPRL: Mario | Frawitime | HUIS GILBERT | Delille Marleen | DE BACKER

Stassen B SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stassen B SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09727813720. Het bedrijf Stassen B SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Bel 11A; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sheet metal. Producten gemaakt in Stassen B SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stassen B SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stassen B SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stassen B SPRL, openstaande posities, locatie van Stassen B SPRL op de kaart.

Stassen B SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stassen B SPRL, company assigned to the tax number BE09727813720. The company Stassen B SPRL is located at the address: Rue de la Bel 11A; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sheet metal. Products created in Stassen B SPRL were not found.
The main activity of Stassen B SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stassen B SPRL is not available. You also can look at reviews of Stassen B SPRL, open positions, location of Stassen B SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stassen B SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stassen B SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stassen B SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stassen B SPRL, employees, financial statistics.