Comptoir Commercial et Agricole

Contactgegevens Comptoir Commercial et Agricole: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptoir Commercial et Agricole: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptoir Commercial et Agricole

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Nivelles 5; 5140; Sombreffe, België

Telefoon (phone): 071 88 82 36 (+32-071 88 82 36) 071 88 82 36 (+32-071 88 82 36)

Fax (fax): 071 88 78 89 (+32-071 88 78 89) 071 88 78 89 (+32-071 88 78 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptoir Commercial et Agricole: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptoir Commercial et Agricole"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptoir Commercial et Agricole"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptoir Commercial et Agricole, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptoir Commercial et Agricole. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptoir Commercial et Agricole, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptoir Commercial et Agricole. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptoir Commercial et Agricole
Products information Comptoir Commercial et Agricole

BTW identificatienummer (tax): BE05793609619
Ondernemingsnummer: 7417114257
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Upholstery parts; Roofing - Materials; Cupolas - Skylight; Sandwich panels; Plastics - Building industry

Product categorie (product category): Sheet metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptoir Commercial et Agricole
(Get full report from official database of BE for Comptoir Commercial et Agricole)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptoir Commercial et Agricole
Addition kinds of activities for Comptoir Commercial et Agricole

2754. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
343299. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
35240201. Grasvangers, grasmaaier | Grass catchers, lawn mower
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers

Werken bij Comptoir Commercial et Agricole: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptoir Commercial et Agricole: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptoir Commercial et Agricole. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptoir Commercial et Agricole. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Comptoir Commercial et Agricole in sociale netwerken
Look for responds of Comptoir Commercial et Agricole in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptoir Commercial et Agricole. Laat een reactie achter voor Comptoir Commercial et Agricole. Comptoir Commercial et Agricole bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptoir Commercial et Agricole. Leave a respond for Comptoir Commercial et Agricole. Comptoir Commercial et Agricole on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptoir Commercial et Agricole op de google maps. Adres en contacten Comptoir Commercial et Agricole
Location of Comptoir Commercial et Agricole on the google maps. Address and contacts of Comptoir Commercial et Agricole

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptoir Commercial et Agricole Comptoir Commercial et Agricole: BEULS WILLY | JAN ROTTIERS | AD DELHAIZE | DELAERE P. | UCB SA

Other related companies as Comptoir Commercial et Agricole: BEULS WILLY | JAN ROTTIERS | AD DELHAIZE | DELAERE P. | UCB SA

Comptoir Commercial et Agricole is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comptoir Commercial et Agricole, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05793609619. Het bedrijf Comptoir Commercial et Agricole bevindt zich op het adres: Chaussée de Nivelles 5; 5140; Sombreffe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sheet metal. Lijst met producten zijn Upholstery parts; Roofing - Materials; Cupolas - Skylight; Sandwich panels; Plastics - Building industry.
De hoofdactiviteit van Comptoir Commercial et Agricole is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptoir Commercial et Agricole is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptoir Commercial et Agricole, openstaande posities, locatie van Comptoir Commercial et Agricole op de kaart.

Comptoir Commercial et Agricole is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comptoir Commercial et Agricole, company assigned to the tax number BE05793609619. The company Comptoir Commercial et Agricole is located at the address: Chaussée de Nivelles 5; 5140; Sombreffe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sheet metal. List of products are Upholstery parts; Roofing - Materials; Cupolas - Skylight; Sandwich panels; Plastics - Building industry.
The main activity of Comptoir Commercial et Agricole is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptoir Commercial et Agricole is not available. You also can look at reviews of Comptoir Commercial et Agricole, open positions, location of Comptoir Commercial et Agricole on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptoir Commercial et Agricole, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptoir Commercial et Agricole, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptoir Commercial et Agricole, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptoir Commercial et Agricole, employees, financial statistics.