Eupen Métal

Contactgegevens Eupen Métal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eupen Métal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eupen Métal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriestrasse 30; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 59 54 00 (+32-087 59 54 00) 087 59 54 00 (+32-087 59 54 00)

Fax (fax): 087 59 54 10 (+32-087 59 54 10) 087 59 54 10 (+32-087 59 54 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eupen Métal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eupen Métal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eupen Métal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eupen Métal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eupen Métal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eupen Métal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eupen Métal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eupen Métal
Products information Eupen Métal

BTW identificatienummer (tax): BE06144348144
Ondernemingsnummer: 2271392822
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Eupen Métal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sheet metal work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eupen Métal
(Get full report from official database of BE for Eupen Métal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eupen Métal
Addition kinds of activities for Eupen Métal

161100. Weg en straatbouw | Highway and street construction
232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
395100. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.

Werken bij Eupen Métal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eupen Métal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eupen Métal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eupen Métal. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: URTALENT

    Type: Studentenjob

    Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Eupen Métal in sociale netwerken
Look for responds of Eupen Métal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eupen Métal. Laat een reactie achter voor Eupen Métal. Eupen Métal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eupen Métal. Leave a respond for Eupen Métal. Eupen Métal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eupen Métal op de google maps. Adres en contacten Eupen Métal
Location of Eupen Métal on the google maps. Address and contacts of Eupen Métal

Andere gerelateerde bedrijven als come Eupen Métal Eupen Métal: MICHEL VERSCHAEVE | VAN BAEVEGHEM GEBROEDERS | JEROME VANDEN BERGHE | DE BACKER WEBDESIGN | Devisch F

Other related companies as Eupen Métal: MICHEL VERSCHAEVE | VAN BAEVEGHEM GEBROEDERS | JEROME VANDEN BERGHE | DE BACKER WEBDESIGN | Devisch F

Eupen Métal is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eupen Métal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06144348144. Het bedrijf Eupen Métal bevindt zich op het adres: Industriestrasse 30; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sheet metal work. Producten gemaakt in Eupen Métal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eupen Métal is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eupen Métal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eupen Métal, openstaande posities, locatie van Eupen Métal op de kaart.

Eupen Métal is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eupen Métal, company assigned to the tax number BE06144348144. The company Eupen Métal is located at the address: Industriestrasse 30; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sheet metal work. Products created in Eupen Métal were not found.
The main activity of Eupen Métal is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eupen Métal is not available. You also can look at reviews of Eupen Métal, open positions, location of Eupen Métal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eupen Métal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eupen Métal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eupen Métal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eupen Métal, employees, financial statistics.