Atelier de Mécanique Moderne SPRL

Contactgegevens Atelier de Mécanique Moderne SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier de Mécanique Moderne SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier de Mécanique Moderne SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Delhaize 49; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 55 45 (+32-02 410 55 45) 02 410 55 45 (+32-02 410 55 45)

Fax (fax): 02 410 49 89 (+32-02 410 49 89) 02 410 49 89 (+32-02 410 49 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier de Mécanique Moderne SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier de Mécanique Moderne SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier de Mécanique Moderne SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier de Mécanique Moderne SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier de Mécanique Moderne SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier de Mécanique Moderne SPRL
Products information Atelier de Mécanique Moderne SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02370819091
Ondernemingsnummer: 8637145996
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Pipes - General; Metal turning; Metal working

Product categorie (product category): Sheet metal work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier de Mécanique Moderne SPRL
(Get full report from official database of BE for Atelier de Mécanique Moderne SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier de Mécanique Moderne SPRL
Addition kinds of activities for Atelier de Mécanique Moderne SPRL

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood

Werken bij Atelier de Mécanique Moderne SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier de Mécanique Moderne SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Atelier de Mécanique Moderne SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Atelier de Mécanique Moderne SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Laat een reactie achter voor Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Atelier de Mécanique Moderne SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Leave a respond for Atelier de Mécanique Moderne SPRL. Atelier de Mécanique Moderne SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier de Mécanique Moderne SPRL op de google maps. Adres en contacten Atelier de Mécanique Moderne SPRL
Location of Atelier de Mécanique Moderne SPRL on the google maps. Address and contacts of Atelier de Mécanique Moderne SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier de Mécanique Moderne SPRL Atelier de Mécanique Moderne SPRL: GARAGE GINETTA | Van Den Brande S | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Vandenbroucke A | ERIK VANHAVERBEKE

Other related companies as Atelier de Mécanique Moderne SPRL: GARAGE GINETTA | Van Den Brande S | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Vandenbroucke A | ERIK VANHAVERBEKE

Atelier de Mécanique Moderne SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier de Mécanique Moderne SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02370819091. Het bedrijf Atelier de Mécanique Moderne SPRL bevindt zich op het adres: Rue Jules Delhaize 49; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sheet metal work. Lijst met producten zijn Pipes - General; Metal turning; Metal working.
De hoofdactiviteit van Atelier de Mécanique Moderne SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier de Mécanique Moderne SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier de Mécanique Moderne SPRL, openstaande posities, locatie van Atelier de Mécanique Moderne SPRL op de kaart.

Atelier de Mécanique Moderne SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier de Mécanique Moderne SPRL, company assigned to the tax number BE02370819091. The company Atelier de Mécanique Moderne SPRL is located at the address: Rue Jules Delhaize 49; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sheet metal work. List of products are Pipes - General; Metal turning; Metal working.
The main activity of Atelier de Mécanique Moderne SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier de Mécanique Moderne SPRL is not available. You also can look at reviews of Atelier de Mécanique Moderne SPRL, open positions, location of Atelier de Mécanique Moderne SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier de Mécanique Moderne SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier de Mécanique Moderne SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier de Mécanique Moderne SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier de Mécanique Moderne SPRL, employees, financial statistics.