Theron-'t Scherp Mes

Contactgegevens Theron-'t Scherp Mes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Theron-'t Scherp Mes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Theron-'t Scherp Mes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 294; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 645 56 52 (+32-03 645 56 52) 03 645 56 52 (+32-03 645 56 52)

Fax (fax): 03 645 56 52 (+32-03 645 56 52) 03 645 56 52 (+32-03 645 56 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Theron-'t Scherp Mes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Theron-'t Scherp Mes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Theron-'t Scherp Mes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Theron-'t Scherp Mes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Theron-'t Scherp Mes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Theron-'t Scherp Mes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Theron-'t Scherp Mes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Theron-'t Scherp Mes
Products information Theron-'t Scherp Mes

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Knives & scissors

Product categorie (product category): Sharpening service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Theron-'t Scherp Mes
(Get full report from official database of BE for Theron-'t Scherp Mes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Theron-'t Scherp Mes
Addition kinds of activities for Theron-'t Scherp Mes

07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving
50630219. Tijdschakelaars | Time switches
60999912. Automatisch teller machine (atm) netwerk | Automated teller machine (atm) network

Werken bij Theron-'t Scherp Mes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Theron-'t Scherp Mes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Theron-'t Scherp Mes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Theron-'t Scherp Mes. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Theron-'t Scherp Mes in sociale netwerken
Look for responds of Theron-'t Scherp Mes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Theron-'t Scherp Mes. Laat een reactie achter voor Theron-'t Scherp Mes. Theron-'t Scherp Mes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Theron-'t Scherp Mes. Leave a respond for Theron-'t Scherp Mes. Theron-'t Scherp Mes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Theron-'t Scherp Mes op de google maps. Adres en contacten Theron-'t Scherp Mes
Location of Theron-'t Scherp Mes on the google maps. Address and contacts of Theron-'t Scherp Mes

Andere gerelateerde bedrijven als come Theron-'t Scherp Mes Theron-'t Scherp Mes: Nexen Europe Group NV | De Kringwinkel Maasland | Beware Datacom | J.M.A. WACHTEBEKE | MOTORTRADE

Other related companies as Theron-'t Scherp Mes: Nexen Europe Group NV | De Kringwinkel Maasland | Beware Datacom | J.M.A. WACHTEBEKE | MOTORTRADE

Theron-'t Scherp Mes is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Theron-'t Scherp Mes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf Theron-'t Scherp Mes bevindt zich op het adres: Bredabaan 294; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sharpening service. Lijst met producten zijn Knives & scissors.
De hoofdactiviteit van Theron-'t Scherp Mes is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Theron-'t Scherp Mes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Theron-'t Scherp Mes, openstaande posities, locatie van Theron-'t Scherp Mes op de kaart.

Theron-'t Scherp Mes is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Theron-'t Scherp Mes, company assigned to the tax number BE08770355224. The company Theron-'t Scherp Mes is located at the address: Bredabaan 294; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sharpening service. List of products are Knives & scissors.
The main activity of Theron-'t Scherp Mes is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Theron-'t Scherp Mes is not available. You also can look at reviews of Theron-'t Scherp Mes, open positions, location of Theron-'t Scherp Mes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Theron-'t Scherp Mes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Theron-'t Scherp Mes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Theron-'t Scherp Mes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Theron-'t Scherp Mes, employees, financial statistics.