Meerschaert Ets

Contactgegevens Meerschaert Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meerschaert Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meerschaert Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Senne 73; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 77 99 (+32-02 512 77 99) 02 512 77 99 (+32-02 512 77 99)

Fax (fax): 02 512 77 99 (+32-02 512 77 99) 02 512 77 99 (+32-02 512 77 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meerschaert Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meerschaert Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meerschaert Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meerschaert Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meerschaert Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meerschaert Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meerschaert Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meerschaert Ets
Products information Meerschaert Ets

BTW identificatienummer (tax): BE08400390625
Ondernemingsnummer: 8647308349
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Clothing (Ready-made) - Access.,Supplies & material

Product categorie (product category): Sewing thread

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meerschaert Ets
(Get full report from official database of BE for Meerschaert Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meerschaert Ets
Addition kinds of activities for Meerschaert Ets

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
34210000. Bestek | Cutlery
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices

Werken bij Meerschaert Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meerschaert Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meerschaert Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meerschaert Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van Meerschaert Ets in sociale netwerken
Look for responds of Meerschaert Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meerschaert Ets. Laat een reactie achter voor Meerschaert Ets. Meerschaert Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meerschaert Ets. Leave a respond for Meerschaert Ets. Meerschaert Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meerschaert Ets op de google maps. Adres en contacten Meerschaert Ets
Location of Meerschaert Ets on the google maps. Address and contacts of Meerschaert Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Meerschaert Ets Meerschaert Ets: BOUCHERIE SALMON | FREDERIC DE RUYCK | ATH?N?E ROYAL R. GRUSLIN | BART CHRISTIAENS | Hermans J-M & Fils

Other related companies as Meerschaert Ets: BOUCHERIE SALMON | FREDERIC DE RUYCK | ATH?N?E ROYAL R. GRUSLIN | BART CHRISTIAENS | Hermans J-M & Fils

Meerschaert Ets is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meerschaert Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08400390625. Het bedrijf Meerschaert Ets bevindt zich op het adres: Rue de la Senne 73; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sewing thread. Lijst met producten zijn Clothing (Ready-made) - Access.,Supplies & material.
De hoofdactiviteit van Meerschaert Ets is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meerschaert Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meerschaert Ets, openstaande posities, locatie van Meerschaert Ets op de kaart.

Meerschaert Ets is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meerschaert Ets, company assigned to the tax number BE08400390625. The company Meerschaert Ets is located at the address: Rue de la Senne 73; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sewing thread. List of products are Clothing (Ready-made) - Access.,Supplies & material.
The main activity of Meerschaert Ets is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meerschaert Ets is not available. You also can look at reviews of Meerschaert Ets, open positions, location of Meerschaert Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meerschaert Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meerschaert Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meerschaert Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meerschaert Ets, employees, financial statistics.