STADSBESTUUR

Contactgegevens STADSBESTUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STADSBESTUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

STADSBESTUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORENMARKT 10; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51302204 (+32-51302204) 51302204 (+32-51302204)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STADSBESTUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STADSBESTUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STADSBESTUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STADSBESTUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STADSBESTUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STADSBESTUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STADSBESTUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STADSBESTUUR
Products information STADSBESTUUR

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Conseil Communal.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STADSBESTUUR
(Get full report from official database of BE for STADSBESTUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor STADSBESTUUR
Addition kinds of activities for STADSBESTUUR

24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
58120105. Duits restaurant | German restaurant
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij STADSBESTUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STADSBESTUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STADSBESTUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STADSBESTUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

Zoek naar antwoorden van STADSBESTUUR in sociale netwerken
Look for responds of STADSBESTUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor STADSBESTUUR. Laat een reactie achter voor STADSBESTUUR. STADSBESTUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STADSBESTUUR. Leave a respond for STADSBESTUUR. STADSBESTUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STADSBESTUUR op de google maps. Adres en contacten STADSBESTUUR
Location of STADSBESTUUR on the google maps. Address and contacts of STADSBESTUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come STADSBESTUUR STADSBESTUUR: ORIGAMI | Intercommunale Des Eaux De La Vallée De La Thyle | STEGAMA | ERIC FRANCESCHI | HERMAN CHAUFFAGE

Other related companies as STADSBESTUUR: ORIGAMI | Intercommunale Des Eaux De La Vallée De La Thyle | STEGAMA | ERIC FRANCESCHI | HERMAN CHAUFFAGE

STADSBESTUUR is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STADSBESTUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf STADSBESTUUR bevindt zich op het adres: KORENMARKT 10; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Conseil Communal..
De hoofdactiviteit van STADSBESTUUR is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STADSBESTUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STADSBESTUUR, openstaande posities, locatie van STADSBESTUUR op de kaart.

STADSBESTUUR is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is STADSBESTUUR, company assigned to the tax number BE06741729736. The company STADSBESTUUR is located at the address: KORENMARKT 10; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services publics. List of products are Services: Conseil Communal..
The main activity of STADSBESTUUR is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STADSBESTUUR is not available. You also can look at reviews of STADSBESTUUR, open positions, location of STADSBESTUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STADSBESTUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STADSBESTUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STADSBESTUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STADSBESTUUR, employees, financial statistics.