GEMEINDEVERWALTUNG

Contactgegevens GEMEINDEVERWALTUNG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEINDEVERWALTUNG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEINDEVERWALTUNG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUM BRAND 40; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH, België

Telefoon (phone): 80440088 (+32-80440088) 80440088 (+32-80440088)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEINDEVERWALTUNG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEINDEVERWALTUNG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEINDEVERWALTUNG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEINDEVERWALTUNG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEINDEVERWALTUNG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEINDEVERWALTUNG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEINDEVERWALTUNG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEINDEVERWALTUNG
Products information GEMEINDEVERWALTUNG

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Conseil Communal.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEINDEVERWALTUNG
(Get full report from official database of BE for GEMEINDEVERWALTUNG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEINDEVERWALTUNG
Addition kinds of activities for GEMEINDEVERWALTUNG

394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
799301. Muziekmachines | Music machines
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
79419900. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec

Werken bij GEMEINDEVERWALTUNG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEINDEVERWALTUNG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEINDEVERWALTUNG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEINDEVERWALTUNG. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van GEMEINDEVERWALTUNG in sociale netwerken
Look for responds of GEMEINDEVERWALTUNG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEINDEVERWALTUNG. Laat een reactie achter voor GEMEINDEVERWALTUNG. GEMEINDEVERWALTUNG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEINDEVERWALTUNG. Leave a respond for GEMEINDEVERWALTUNG. GEMEINDEVERWALTUNG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEINDEVERWALTUNG op de google maps. Adres en contacten GEMEINDEVERWALTUNG
Location of GEMEINDEVERWALTUNG on the google maps. Address and contacts of GEMEINDEVERWALTUNG

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEINDEVERWALTUNG GEMEINDEVERWALTUNG: FRIGOMIL NV | Sukie | Pierre J | Knapp | MAISON SCHNAKERS-MILLET

Other related companies as GEMEINDEVERWALTUNG: FRIGOMIL NV | Sukie | Pierre J | Knapp | MAISON SCHNAKERS-MILLET

GEMEINDEVERWALTUNG is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEINDEVERWALTUNG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf GEMEINDEVERWALTUNG bevindt zich op het adres: ZUM BRAND 40; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Conseil Communal..
De hoofdactiviteit van GEMEINDEVERWALTUNG is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEINDEVERWALTUNG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEINDEVERWALTUNG, openstaande posities, locatie van GEMEINDEVERWALTUNG op de kaart.

GEMEINDEVERWALTUNG is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEINDEVERWALTUNG, company assigned to the tax number BE05506591796. The company GEMEINDEVERWALTUNG is located at the address: ZUM BRAND 40; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services publics. List of products are Services: Conseil Communal..
The main activity of GEMEINDEVERWALTUNG is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEINDEVERWALTUNG is not available. You also can look at reviews of GEMEINDEVERWALTUNG, open positions, location of GEMEINDEVERWALTUNG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEINDEVERWALTUNG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEINDEVERWALTUNG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEINDEVERWALTUNG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEINDEVERWALTUNG, employees, financial statistics.