FLBELGOREF SPRL

Contactgegevens FLBELGOREF SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELGOREF SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELGOREF SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Grande 5a 7040 Quevy - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-56-59-38 32-65-56-59-38

Fax (fax): 32-65-56-59-47 32-65-56-59-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELGOREF SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELGOREF SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELGOREF SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELGOREF SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELGOREF SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELGOREF SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELGOREF SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELGOREF SPRL
Products information FLBELGOREF SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08394897460
Ondernemingsnummer: 1623748779
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLBELGOREF SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Concrete, ready-mixed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELGOREF SPRL
(Get full report from official database of BE for FLBELGOREF SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELGOREF SPRL
Addition kinds of activities for FLBELGOREF SPRL

203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
394903. Oefen materiaal | Exercise equipment
899907. Aardwetenschappen | Earth science services
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
25140000. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable

Werken bij FLBELGOREF SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELGOREF SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELGOREF SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELGOREF SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van FLBELGOREF SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLBELGOREF SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELGOREF SPRL. Laat een reactie achter voor FLBELGOREF SPRL. FLBELGOREF SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELGOREF SPRL. Leave a respond for FLBELGOREF SPRL. FLBELGOREF SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELGOREF SPRL op de google maps. Adres en contacten FLBELGOREF SPRL
Location of FLBELGOREF SPRL on the google maps. Address and contacts of FLBELGOREF SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELGOREF SPRL FLBELGOREF SPRL: Lafayette Radio | WERKHUIZEN CAMPENS & CIE | VAN DE WALLE | VERBURGH JORIS | Roland Topdealer Piens

Other related companies as FLBELGOREF SPRL: Lafayette Radio | WERKHUIZEN CAMPENS & CIE | VAN DE WALLE | VERBURGH JORIS | Roland Topdealer Piens

FLBELGOREF SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELGOREF SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394897460. Het bedrijf FLBELGOREF SPRL bevindt zich op het adres: R. Grande 5a 7040 Quevy - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Concrete, ready-mixed. Producten gemaakt in FLBELGOREF SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELGOREF SPRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELGOREF SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELGOREF SPRL, openstaande posities, locatie van FLBELGOREF SPRL op de kaart.

FLBELGOREF SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBELGOREF SPRL, company assigned to the tax number BE08394897460. The company FLBELGOREF SPRL is located at the address: R. Grande 5a 7040 Quevy - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Concrete, ready-mixed. Products created in FLBELGOREF SPRL were not found.
The main activity of FLBELGOREF SPRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELGOREF SPRL is not available. You also can look at reviews of FLBELGOREF SPRL, open positions, location of FLBELGOREF SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELGOREF SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELGOREF SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELGOREF SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELGOREF SPRL, employees, financial statistics.