FLG.BOUDOLF BVBA

Contactgegevens FLG.BOUDOLF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLG.BOUDOLF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLG.BOUDOLF BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstr. 8 8470 Gistel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-27-81-01 32-59-27-81-01

Fax (fax): 32-59-27-83-90 32-59-27-83-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLG.BOUDOLF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLG.BOUDOLF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLG.BOUDOLF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLG.BOUDOLF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLG.BOUDOLF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLG.BOUDOLF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLG.BOUDOLF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLG.BOUDOLF BVBA
Products information FLG.BOUDOLF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08394897460
Ondernemingsnummer: 1623748779
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLG.BOUDOLF BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLG.BOUDOLF BVBA
(Get full report from official database of BE for FLG.BOUDOLF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLG.BOUDOLF BVBA
Addition kinds of activities for FLG.BOUDOLF BVBA

07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
22210403. Modacryl breedgeweven stoffen | Modacrylic broadwoven fabrics
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
32310402. Isolatie-eenheden, dubbelglas: vervaardigd uit gekochte glas | Insulating units, multiple-glazed: made from purchased glass
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
76949900. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec

Werken bij FLG.BOUDOLF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLG.BOUDOLF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLG.BOUDOLF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLG.BOUDOLF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van FLG.BOUDOLF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLG.BOUDOLF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLG.BOUDOLF BVBA. Laat een reactie achter voor FLG.BOUDOLF BVBA. FLG.BOUDOLF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLG.BOUDOLF BVBA. Leave a respond for FLG.BOUDOLF BVBA. FLG.BOUDOLF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLG.BOUDOLF BVBA op de google maps. Adres en contacten FLG.BOUDOLF BVBA
Location of FLG.BOUDOLF BVBA on the google maps. Address and contacts of FLG.BOUDOLF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLG.BOUDOLF BVBA FLG.BOUDOLF BVBA: MICHEL CASTELYNS | Willy & Manu | LANDMETERSKANTOOR J FERYN | CLAEYS-BOUUAERT VINCENT | Muys Software

Other related companies as FLG.BOUDOLF BVBA: MICHEL CASTELYNS | Willy & Manu | LANDMETERSKANTOOR J FERYN | CLAEYS-BOUUAERT VINCENT | Muys Software

FLG.BOUDOLF BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLG.BOUDOLF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394897460. Het bedrijf FLG.BOUDOLF BVBA bevindt zich op het adres: Vaartstr. 8 8470 Gistel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tiles. Producten gemaakt in FLG.BOUDOLF BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLG.BOUDOLF BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLG.BOUDOLF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLG.BOUDOLF BVBA, openstaande posities, locatie van FLG.BOUDOLF BVBA op de kaart.

FLG.BOUDOLF BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLG.BOUDOLF BVBA, company assigned to the tax number BE08394897460. The company FLG.BOUDOLF BVBA is located at the address: Vaartstr. 8 8470 Gistel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tiles. Products created in FLG.BOUDOLF BVBA were not found.
The main activity of FLG.BOUDOLF BVBA is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLG.BOUDOLF BVBA is not available. You also can look at reviews of FLG.BOUDOLF BVBA, open positions, location of FLG.BOUDOLF BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLG.BOUDOLF BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLG.BOUDOLF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLG.BOUDOLF BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLG.BOUDOLF BVBA, employees, financial statistics.