FLETN DELORGE NV

Contactgegevens FLETN DELORGE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETN DELORGE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETN DELORGE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikersteenweg 286 3800 Sint-Truiden - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-68-31-18 32-11-68-31-18

Fax (fax): 32-11-67-32-92 32-11-67-32-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETN DELORGE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETN DELORGE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETN DELORGE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETN DELORGE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETN DELORGE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETN DELORGE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETN DELORGE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETN DELORGE NV
Products information FLETN DELORGE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06564300537
Ondernemingsnummer: 1022521972
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLETN DELORGE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair shops - vehicles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETN DELORGE NV
(Get full report from official database of BE for FLETN DELORGE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETN DELORGE NV
Addition kinds of activities for FLETN DELORGE NV

9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
228499. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
289102. lijmen | Adhesives
26310413. Transformer board | Transformer board
50859911. Rubberartikelen, mechanisch | Rubber goods, mechanical

Werken bij FLETN DELORGE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETN DELORGE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETN DELORGE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETN DELORGE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

Zoek naar antwoorden van FLETN DELORGE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLETN DELORGE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETN DELORGE NV. Laat een reactie achter voor FLETN DELORGE NV. FLETN DELORGE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETN DELORGE NV. Leave a respond for FLETN DELORGE NV. FLETN DELORGE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETN DELORGE NV op de google maps. Adres en contacten FLETN DELORGE NV
Location of FLETN DELORGE NV on the google maps. Address and contacts of FLETN DELORGE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETN DELORGE NV FLETN DELORGE NV: Q8 BENZINESTATION | Muses (Librairie Des) SPRL | REBO CONSULT | Olivieri G | COIFFURE JOVA

Other related companies as FLETN DELORGE NV: Q8 BENZINESTATION | Muses (Librairie Des) SPRL | REBO CONSULT | Olivieri G | COIFFURE JOVA

FLETN DELORGE NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETN DELORGE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564300537. Het bedrijf FLETN DELORGE NV bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 286 3800 Sint-Truiden - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Repair shops - vehicles. Producten gemaakt in FLETN DELORGE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETN DELORGE NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETN DELORGE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETN DELORGE NV, openstaande posities, locatie van FLETN DELORGE NV op de kaart.

FLETN DELORGE NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETN DELORGE NV, company assigned to the tax number BE06564300537. The company FLETN DELORGE NV is located at the address: Luikersteenweg 286 3800 Sint-Truiden - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Repair shops - vehicles. Products created in FLETN DELORGE NV were not found.
The main activity of FLETN DELORGE NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETN DELORGE NV is not available. You also can look at reviews of FLETN DELORGE NV, open positions, location of FLETN DELORGE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETN DELORGE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETN DELORGE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETN DELORGE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETN DELORGE NV, employees, financial statistics.