ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Private companiesMiscellaneous Retail • ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Contactgegevens ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. COMMANDANTS BORL?E 42; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10811296 (+32-10811296) 10811296 (+32-10811296)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Products information ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Services des Contributions.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
(Get full report from official database of BE for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Addition kinds of activities for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
30899922. Banden, kunststoffen | Tires, plastics
45229903. Ambulance diensten, lucht | Ambulance services, air
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in sociale netwerken
Look for responds of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Laat een reactie achter voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Leave a respond for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de google maps. Adres en contacten ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the google maps. Address and contacts of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIN. CONTRIB. DIRECTES ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: id2 | Nieuwlandt C | INNO | CLERENS R | Grezeco SA

Other related companies as ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: id2 | Nieuwlandt C | INNO | CLERENS R | Grezeco SA

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bevindt zich op het adres: AV. COMMANDANTS BORL?E 42; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Services des Contributions..
De hoofdactiviteit van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, openstaande posities, locatie van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de kaart.

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, company assigned to the tax number BE03899841308. The company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is located at the address: AV. COMMANDANTS BORL?E 42; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services publics. List of products are Services: Services des Contributions..
The main activity of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is not available. You also can look at reviews of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, open positions, location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, employees, financial statistics.