MARIMAN

Contactgegevens MARIMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 59; 037762520; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37667286 (+32-37667286) 37667286 (+32-37667286)

Fax (fax): +32 (64) 284-52-62 +32 (64) 284-52-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIMAN
Products information MARIMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01149963378
Ondernemingsnummer: 4651031494
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Services: Chenils.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIMAN
(Get full report from official database of BE for MARIMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIMAN
Addition kinds of activities for MARIMAN

5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
50650205. Modems, computer | Modems, computer
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij MARIMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van MARIMAN in sociale netwerken
Look for responds of MARIMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIMAN. Laat een reactie achter voor MARIMAN. MARIMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIMAN. Leave a respond for MARIMAN. MARIMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIMAN op de google maps. Adres en contacten MARIMAN
Location of MARIMAN on the google maps. Address and contacts of MARIMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIMAN MARIMAN: GOLDCENTER | COLLEGE S.F.X. B.C. | BODY DESIGN | GEERTRUI PEIRENS | Gilson & Fils SPRL

Other related companies as MARIMAN: GOLDCENTER | COLLEGE S.F.X. B.C. | BODY DESIGN | GEERTRUI PEIRENS | Gilson & Fils SPRL

MARIMAN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01149963378. Het bedrijf MARIMAN bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 59; 037762520; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Services: Chenils..
De hoofdactiviteit van MARIMAN is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIMAN, openstaande posities, locatie van MARIMAN op de kaart.

MARIMAN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIMAN, company assigned to the tax number BE01149963378. The company MARIMAN is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 59; 037762520; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services pour animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Services: Chenils..
The main activity of MARIMAN is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIMAN is not available. You also can look at reviews of MARIMAN, open positions, location of MARIMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIMAN, employees, financial statistics.