TOILETTAGE MAXIME

Contactgegevens TOILETTAGE MAXIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOILETTAGE MAXIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOILETTAGE MAXIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-LAURENT 66; 4690; BASSENGE, België

Telefoon (phone): 42864236 (+32-42864236) 42864236 (+32-42864236)

Fax (fax): +32 (12) 947-31-23 +32 (12) 947-31-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOILETTAGE MAXIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOILETTAGE MAXIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOILETTAGE MAXIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOILETTAGE MAXIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOILETTAGE MAXIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOILETTAGE MAXIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOILETTAGE MAXIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOILETTAGE MAXIME
Products information TOILETTAGE MAXIME

BTW identificatienummer (tax): BE06610168457
Ondernemingsnummer: 2069244384
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Toilettage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOILETTAGE MAXIME
(Get full report from official database of BE for TOILETTAGE MAXIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOILETTAGE MAXIME
Addition kinds of activities for TOILETTAGE MAXIME

373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
632102. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
35320305. Rock crushing machines, stationair | Rock crushing machinery, stationary
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
38230416. Refractometers, industrieel proces type | Refractometers, industrial process type
50840600. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library

Werken bij TOILETTAGE MAXIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOILETTAGE MAXIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOILETTAGE MAXIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOILETTAGE MAXIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van TOILETTAGE MAXIME in sociale netwerken
Look for responds of TOILETTAGE MAXIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOILETTAGE MAXIME. Laat een reactie achter voor TOILETTAGE MAXIME. TOILETTAGE MAXIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOILETTAGE MAXIME. Leave a respond for TOILETTAGE MAXIME. TOILETTAGE MAXIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOILETTAGE MAXIME op de google maps. Adres en contacten TOILETTAGE MAXIME
Location of TOILETTAGE MAXIME on the google maps. Address and contacts of TOILETTAGE MAXIME

Andere gerelateerde bedrijven als come TOILETTAGE MAXIME TOILETTAGE MAXIME: PC WORK STUDIO | RANDSTAD | Gojceta L | P. BOSMANS | Fabory Centre Charleroi

Other related companies as TOILETTAGE MAXIME: PC WORK STUDIO | RANDSTAD | Gojceta L | P. BOSMANS | Fabory Centre Charleroi

TOILETTAGE MAXIME is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOILETTAGE MAXIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06610168457. Het bedrijf TOILETTAGE MAXIME bevindt zich op het adres: RUE SAINT-LAURENT 66; 4690; BASSENGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 291,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Toilettage..
De hoofdactiviteit van TOILETTAGE MAXIME is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOILETTAGE MAXIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOILETTAGE MAXIME, openstaande posities, locatie van TOILETTAGE MAXIME op de kaart.

TOILETTAGE MAXIME is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOILETTAGE MAXIME, company assigned to the tax number BE06610168457. The company TOILETTAGE MAXIME is located at the address: RUE SAINT-LAURENT 66; 4690; BASSENGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 291,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Toilettage..
The main activity of TOILETTAGE MAXIME is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOILETTAGE MAXIME is not available. You also can look at reviews of TOILETTAGE MAXIME, open positions, location of TOILETTAGE MAXIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOILETTAGE MAXIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOILETTAGE MAXIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOILETTAGE MAXIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOILETTAGE MAXIME, employees, financial statistics.