FLVAN DE VELDE BETON FV FV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLVAN DE VELDE BETON FV FV
Private companiesPrimary Metal Industries • FLVAN DE VELDE BETON FV FV

Contactgegevens FLVAN DE VELDE BETON FV FV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVAN DE VELDE BETON FV FV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVAN DE VELDE BETON FV FV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaapheuzel 2 1745 Opwijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-35-69-69 32-52-35-69-69

Fax (fax): 32-52-35-70-80 32-52-35-70-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVAN DE VELDE BETON FV FV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVAN DE VELDE BETON FV FV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVAN DE VELDE BETON FV FV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVAN DE VELDE BETON FV FV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVAN DE VELDE BETON FV FV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVAN DE VELDE BETON FV FV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVAN DE VELDE BETON FV FV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVAN DE VELDE BETON FV FV
Products information FLVAN DE VELDE BETON FV FV

BTW identificatienummer (tax): BE07642883300
Ondernemingsnummer: 8498443603
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLVAN DE VELDE BETON FV FV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bricks, fire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVAN DE VELDE BETON FV FV
(Get full report from official database of BE for FLVAN DE VELDE BETON FV FV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVAN DE VELDE BETON FV FV
Addition kinds of activities for FLVAN DE VELDE BETON FV FV

799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
50490102. Apparatuur en benodigdheden van ingenieurs, nec | Engineers' equipment and supplies, nec
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental

Werken bij FLVAN DE VELDE BETON FV FV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVAN DE VELDE BETON FV FV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVAN DE VELDE BETON FV FV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVAN DE VELDE BETON FV FV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Verkoper telecom (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Orange Belgium, zijn we dringend op zoek naar een Shop Sales executive voor de Orange-Verkooppunt van de Mediamarkt in Zwijnaarde. Je helpt de klanten met alle vragen en speelt in op hun noden Je informeert de klant over de producten en mogelijkheden Daarnaast zorg je voor de algemene orde van de winkel

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

Zoek naar antwoorden van FLVAN DE VELDE BETON FV FV in sociale netwerken
Look for responds of FLVAN DE VELDE BETON FV FV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVAN DE VELDE BETON FV FV. Laat een reactie achter voor FLVAN DE VELDE BETON FV FV. FLVAN DE VELDE BETON FV FV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVAN DE VELDE BETON FV FV. Leave a respond for FLVAN DE VELDE BETON FV FV. FLVAN DE VELDE BETON FV FV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVAN DE VELDE BETON FV FV op de google maps. Adres en contacten FLVAN DE VELDE BETON FV FV
Location of FLVAN DE VELDE BETON FV FV on the google maps. Address and contacts of FLVAN DE VELDE BETON FV FV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVAN DE VELDE BETON FV FV FLVAN DE VELDE BETON FV FV: Lela Invest NV | IPSOMAT | Capiau M | Facq SA | Start-Motos

Other related companies as FLVAN DE VELDE BETON FV FV: Lela Invest NV | IPSOMAT | Capiau M | Facq SA | Start-Motos

FLVAN DE VELDE BETON FV FV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVAN DE VELDE BETON FV FV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07642883300. Het bedrijf FLVAN DE VELDE BETON FV FV bevindt zich op het adres: Schaapheuzel 2 1745 Opwijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bricks, fire. Producten gemaakt in FLVAN DE VELDE BETON FV FV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVAN DE VELDE BETON FV FV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVAN DE VELDE BETON FV FV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVAN DE VELDE BETON FV FV, openstaande posities, locatie van FLVAN DE VELDE BETON FV FV op de kaart.

FLVAN DE VELDE BETON FV FV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVAN DE VELDE BETON FV FV, company assigned to the tax number BE07642883300. The company FLVAN DE VELDE BETON FV FV is located at the address: Schaapheuzel 2 1745 Opwijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bricks, fire. Products created in FLVAN DE VELDE BETON FV FV were not found.
The main activity of FLVAN DE VELDE BETON FV FV is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVAN DE VELDE BETON FV FV is not available. You also can look at reviews of FLVAN DE VELDE BETON FV FV, open positions, location of FLVAN DE VELDE BETON FV FV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVAN DE VELDE BETON FV FV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVAN DE VELDE BETON FV FV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVAN DE VELDE BETON FV FV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVAN DE VELDE BETON FV FV, employees, financial statistics.