SHOWVER. AMBIORIX

Contactgegevens SHOWVER. AMBIORIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHOWVER. AMBIORIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHOWVER. AMBIORIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUTTERWEG 63; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12391658 (+32-12391658) 12391658 (+32-12391658)

Fax (fax): +32 (71) 503-61-42 +32 (71) 503-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHOWVER. AMBIORIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHOWVER. AMBIORIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHOWVER. AMBIORIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHOWVER. AMBIORIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHOWVER. AMBIORIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHOWVER. AMBIORIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHOWVER. AMBIORIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHOWVER. AMBIORIX
Products information SHOWVER. AMBIORIX

BTW identificatienummer (tax): BE07860137939
Ondernemingsnummer: 5480224609
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Dressage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHOWVER. AMBIORIX
(Get full report from official database of BE for SHOWVER. AMBIORIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHOWVER. AMBIORIX
Addition kinds of activities for SHOWVER. AMBIORIX

5112. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
336400. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij SHOWVER. AMBIORIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHOWVER. AMBIORIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHOWVER. AMBIORIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHOWVER. AMBIORIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van SHOWVER. AMBIORIX in sociale netwerken
Look for responds of SHOWVER. AMBIORIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHOWVER. AMBIORIX. Laat een reactie achter voor SHOWVER. AMBIORIX. SHOWVER. AMBIORIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHOWVER. AMBIORIX. Leave a respond for SHOWVER. AMBIORIX. SHOWVER. AMBIORIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHOWVER. AMBIORIX op de google maps. Adres en contacten SHOWVER. AMBIORIX
Location of SHOWVER. AMBIORIX on the google maps. Address and contacts of SHOWVER. AMBIORIX

Andere gerelateerde bedrijven als come SHOWVER. AMBIORIX SHOWVER. AMBIORIX: Pollepel (De) | DATA NETWORKS EUROPE | MARC ROELOF | HESBY-DRINK | CNOCKAERT-VANDECASTEELE

Other related companies as SHOWVER. AMBIORIX: Pollepel (De) | DATA NETWORKS EUROPE | MARC ROELOF | HESBY-DRINK | CNOCKAERT-VANDECASTEELE

SHOWVER. AMBIORIX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHOWVER. AMBIORIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07860137939. Het bedrijf SHOWVER. AMBIORIX bevindt zich op het adres: RUTTERWEG 63; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Dressage..
De hoofdactiviteit van SHOWVER. AMBIORIX is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHOWVER. AMBIORIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHOWVER. AMBIORIX, openstaande posities, locatie van SHOWVER. AMBIORIX op de kaart.

SHOWVER. AMBIORIX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHOWVER. AMBIORIX, company assigned to the tax number BE07860137939. The company SHOWVER. AMBIORIX is located at the address: RUTTERWEG 63; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Dressage..
The main activity of SHOWVER. AMBIORIX is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SHOWVER. AMBIORIX is not available. You also can look at reviews of SHOWVER. AMBIORIX, open positions, location of SHOWVER. AMBIORIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHOWVER. AMBIORIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHOWVER. AMBIORIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHOWVER. AMBIORIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHOWVER. AMBIORIX, employees, financial statistics.