LA NICHE A.G.G.

Contactgegevens LA NICHE A.G.G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA NICHE A.G.G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA NICHE A.G.G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FONTAINE DE JOUVENCE 11; 7130; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64342426 (+32-64342426) 64342426 (+32-64342426)

Fax (fax): +32 (9) 901-59-13 +32 (9) 901-59-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA NICHE A.G.G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA NICHE A.G.G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA NICHE A.G.G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA NICHE A.G.G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA NICHE A.G.G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA NICHE A.G.G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA NICHE A.G.G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA NICHE A.G.G.
Products information LA NICHE A.G.G.

BTW identificatienummer (tax): BE07349548339
Ondernemingsnummer: 7840362548
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Toilettage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA NICHE A.G.G.
(Get full report from official database of BE for LA NICHE A.G.G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA NICHE A.G.G.
Addition kinds of activities for LA NICHE A.G.G.

20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
51530102. Maïs | Corn
60990100. Controleer clearing services | Check clearing services
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij LA NICHE A.G.G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA NICHE A.G.G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA NICHE A.G.G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA NICHE A.G.G.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van LA NICHE A.G.G. in sociale netwerken
Look for responds of LA NICHE A.G.G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA NICHE A.G.G.. Laat een reactie achter voor LA NICHE A.G.G.. LA NICHE A.G.G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA NICHE A.G.G.. Leave a respond for LA NICHE A.G.G.. LA NICHE A.G.G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA NICHE A.G.G. op de google maps. Adres en contacten LA NICHE A.G.G.
Location of LA NICHE A.G.G. on the google maps. Address and contacts of LA NICHE A.G.G.

Andere gerelateerde bedrijven als come LA NICHE A.G.G. LA NICHE A.G.G.: D'Hollanders E SPRL | Baskania BVBA | VALEER LAPERE | Delrivi猫re (Ets) | T?L? OBJECTIF

Other related companies as LA NICHE A.G.G.: D'Hollanders E SPRL | Baskania BVBA | VALEER LAPERE | Delrivi猫re (Ets) | T?L? OBJECTIF

LA NICHE A.G.G. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA NICHE A.G.G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07349548339. Het bedrijf LA NICHE A.G.G. bevindt zich op het adres: RUE FONTAINE DE JOUVENCE 11; 7130; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Toilettage..
De hoofdactiviteit van LA NICHE A.G.G. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA NICHE A.G.G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA NICHE A.G.G., openstaande posities, locatie van LA NICHE A.G.G. op de kaart.

LA NICHE A.G.G. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA NICHE A.G.G., company assigned to the tax number BE07349548339. The company LA NICHE A.G.G. is located at the address: RUE FONTAINE DE JOUVENCE 11; 7130; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Toilettage..
The main activity of LA NICHE A.G.G. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA NICHE A.G.G. is not available. You also can look at reviews of LA NICHE A.G.G., open positions, location of LA NICHE A.G.G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA NICHE A.G.G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA NICHE A.G.G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA NICHE A.G.G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA NICHE A.G.G., employees, financial statistics.