HONDENKAPSALON NOUCHKA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HONDENKAPSALON NOUCHKA
Private companiesHealth Services • HONDENKAPSALON NOUCHKA

Contactgegevens HONDENKAPSALON NOUCHKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDENKAPSALON NOUCHKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDENKAPSALON NOUCHKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULSTLEI 13; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38877328 (+32-38877328) 38877328 (+32-38877328)

Fax (fax): +32 (61) 458-50-58 +32 (61) 458-50-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDENKAPSALON NOUCHKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDENKAPSALON NOUCHKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDENKAPSALON NOUCHKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDENKAPSALON NOUCHKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDENKAPSALON NOUCHKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDENKAPSALON NOUCHKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDENKAPSALON NOUCHKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDENKAPSALON NOUCHKA
Products information HONDENKAPSALON NOUCHKA

BTW identificatienummer (tax): BE08675598144
Ondernemingsnummer: 5927642822
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Toilettage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDENKAPSALON NOUCHKA
(Get full report from official database of BE for HONDENKAPSALON NOUCHKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDENKAPSALON NOUCHKA
Addition kinds of activities for HONDENKAPSALON NOUCHKA

284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
20340100. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete

Werken bij HONDENKAPSALON NOUCHKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDENKAPSALON NOUCHKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDENKAPSALON NOUCHKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDENKAPSALON NOUCHKA. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van HONDENKAPSALON NOUCHKA in sociale netwerken
Look for responds of HONDENKAPSALON NOUCHKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDENKAPSALON NOUCHKA. Laat een reactie achter voor HONDENKAPSALON NOUCHKA. HONDENKAPSALON NOUCHKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDENKAPSALON NOUCHKA. Leave a respond for HONDENKAPSALON NOUCHKA. HONDENKAPSALON NOUCHKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDENKAPSALON NOUCHKA op de google maps. Adres en contacten HONDENKAPSALON NOUCHKA
Location of HONDENKAPSALON NOUCHKA on the google maps. Address and contacts of HONDENKAPSALON NOUCHKA

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDENKAPSALON NOUCHKA HONDENKAPSALON NOUCHKA: Techno Service | Modulimpex | VENDELMANS J. | Kegels B | EDUARDUS DE JONGHE

Other related companies as HONDENKAPSALON NOUCHKA: Techno Service | Modulimpex | VENDELMANS J. | Kegels B | EDUARDUS DE JONGHE

HONDENKAPSALON NOUCHKA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDENKAPSALON NOUCHKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08675598144. Het bedrijf HONDENKAPSALON NOUCHKA bevindt zich op het adres: HULSTLEI 13; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 412,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Toilettage..
De hoofdactiviteit van HONDENKAPSALON NOUCHKA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDENKAPSALON NOUCHKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDENKAPSALON NOUCHKA, openstaande posities, locatie van HONDENKAPSALON NOUCHKA op de kaart.

HONDENKAPSALON NOUCHKA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDENKAPSALON NOUCHKA, company assigned to the tax number BE08675598144. The company HONDENKAPSALON NOUCHKA is located at the address: HULSTLEI 13; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 412,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Toilettage..
The main activity of HONDENKAPSALON NOUCHKA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDENKAPSALON NOUCHKA is not available. You also can look at reviews of HONDENKAPSALON NOUCHKA, open positions, location of HONDENKAPSALON NOUCHKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDENKAPSALON NOUCHKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDENKAPSALON NOUCHKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDENKAPSALON NOUCHKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDENKAPSALON NOUCHKA, employees, financial statistics.