GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN
Private companiesForestry • GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN

Contactgegevens GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELLESTRAAT 238; 9190; STEKENE (GROOT), België

Telefoon (phone): 37796468 (+32-37796468) 37796468 (+32-37796468)

Fax (fax): +32 (56) 840-24-36 +32 (56) 840-24-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN
Products information GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN

BTW identificatienummer (tax): BE06823303222
Ondernemingsnummer: 2783355712
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Chenils,Dressage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN
(Get full report from official database of BE for GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN
Addition kinds of activities for GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN

822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
35420203. Druk remmen | Press brakes
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
51691105. Pools, n.v. | Polishes, nec

Werken bij GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN in sociale netwerken
Look for responds of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. Laat een reactie achter voor GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. Leave a respond for GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN. GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN op de google maps. Adres en contacten GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN
Location of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN on the google maps. Address and contacts of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN: ODYSSEE | VERHEYEN-PEETERS | K. MAES | YVON BRION | LE JARDIN DU HAUT PR?

Other related companies as GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN: ODYSSEE | VERHEYEN-PEETERS | K. MAES | YVON BRION | LE JARDIN DU HAUT PR?

GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06823303222. Het bedrijf GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN bevindt zich op het adres: HELLESTRAAT 238; 9190; STEKENE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Chenils,Dressage..
De hoofdactiviteit van GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, openstaande posities, locatie van GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN op de kaart.

GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, company assigned to the tax number BE06823303222. The company GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN is located at the address: HELLESTRAAT 238; 9190; STEKENE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Chenils,Dressage..
The main activity of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN is not available. You also can look at reviews of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, open positions, location of GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEDRAG & ADVIESCENTRUM VOOR HONDEN, employees, financial statistics.