FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL

Contactgegevens FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Station 27 4051 Chaudfontaine - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-84-80-38 32-43-84-80-38

Fax (fax): 32-43-65-93-73 32-43-65-93-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL
Products information FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05265991210
Ondernemingsnummer: 9604217529
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roofing materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL
Addition kinds of activities for FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL

35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
38260300. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security
76991602. Naaimachine reparatie winkel | Sewing machine repair shop

Werken bij FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. Laat een reactie achter voor FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. Leave a respond for FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL. FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL
Location of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL: JEAN-MARIE ANTOINE | A.Z. VERANDAS KONTICH | REUTER DISTRI | BANCONTACT-MISTER CASH | A.D.D.

Other related companies as FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL: JEAN-MARIE ANTOINE | A.Z. VERANDAS KONTICH | REUTER DISTRI | BANCONTACT-MISTER CASH | A.D.D.

FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265991210. Het bedrijf FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL bevindt zich op het adres: R. De La Station 27 4051 Chaudfontaine - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Roofing materials. Producten gemaakt in FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, openstaande posities, locatie van FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL op de kaart.

FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, company assigned to the tax number BE05265991210. The company FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL is located at the address: R. De La Station 27 4051 Chaudfontaine - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Roofing materials. Products created in FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL were not found.
The main activity of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, open positions, location of FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRAVAUX GENERAUX DE TOITURE SPRL, employees, financial statistics.