JEAN-MARIE ANTOINE

Contactgegevens JEAN-MARIE ANTOINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE ANTOINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE ANTOINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 92; 5630; CERFONTAINE, België

Telefoon (phone): 71634045 (+32-71634045) 71634045 (+32-71634045)

Fax (fax): +32 (11) 801-62-75 +32 (11) 801-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE ANTOINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE ANTOINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE ANTOINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE ANTOINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE ANTOINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE ANTOINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE ANTOINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE ANTOINE
Products information JEAN-MARIE ANTOINE

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEAN-MARIE ANTOINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE ANTOINE
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE ANTOINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE ANTOINE
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE ANTOINE

147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
17919907. Precast betonconstructie of panelen, plaatsing van | Precast concrete structural framing or panels, placing of
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle

Werken bij JEAN-MARIE ANTOINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE ANTOINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE ANTOINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE ANTOINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE ANTOINE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE ANTOINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE ANTOINE. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE ANTOINE. JEAN-MARIE ANTOINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE ANTOINE. Leave a respond for JEAN-MARIE ANTOINE. JEAN-MARIE ANTOINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE ANTOINE op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE ANTOINE
Location of JEAN-MARIE ANTOINE on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE ANTOINE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE ANTOINE JEAN-MARIE ANTOINE: BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | CHADIM | JACQUES THUNUS | ADMINISTRATION COMMUNALE | Swinnen D

Other related companies as JEAN-MARIE ANTOINE: BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | CHADIM | JACQUES THUNUS | ADMINISTRATION COMMUNALE | Swinnen D

JEAN-MARIE ANTOINE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE ANTOINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf JEAN-MARIE ANTOINE bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 92; 5630; CERFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in JEAN-MARIE ANTOINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE ANTOINE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE ANTOINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE ANTOINE, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE ANTOINE op de kaart.

JEAN-MARIE ANTOINE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE ANTOINE, company assigned to the tax number BE08976898193. The company JEAN-MARIE ANTOINE is located at the address: RUE ROYALE 92; 5630; CERFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in JEAN-MARIE ANTOINE were not found.
The main activity of JEAN-MARIE ANTOINE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE ANTOINE is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE ANTOINE, open positions, location of JEAN-MARIE ANTOINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE ANTOINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE ANTOINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE ANTOINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE ANTOINE, employees, financial statistics.