FLBETON 2000 SPRL

Contactgegevens FLBETON 2000 SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBETON 2000 SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBETON 2000 SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Sablonniere 107 4102 Seraing - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-38-01-44 32-43-38-01-44

Fax (fax): 32-43-38-01-43 32-43-38-01-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBETON 2000 SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBETON 2000 SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBETON 2000 SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBETON 2000 SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBETON 2000 SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBETON 2000 SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBETON 2000 SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBETON 2000 SPRL
Products information FLBETON 2000 SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08768432617
Ondernemingsnummer: 2225799560
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLBETON 2000 SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Flooring, prefabricated concrete

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBETON 2000 SPRL
(Get full report from official database of BE for FLBETON 2000 SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBETON 2000 SPRL
Addition kinds of activities for FLBETON 2000 SPRL

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
12410202. Overbelasting, bitumineuze of bruinkoolwinning | Overburden removal, bituminous or lignite mining
20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
25410104. Kantoorbehuizingen, hout | Office fixtures, wood
28360502. venoms | Venoms
28999951. Brandstofbehandelende verbindingen | Fuel treating compounds
44499903. Rivier vervoer, behalve op de st. | River transportation, except on the st. lawrence seaway
48320203. religieus | Religious
50880103. Marine levert | Marine supplies
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij FLBETON 2000 SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBETON 2000 SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBETON 2000 SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBETON 2000 SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van FLBETON 2000 SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLBETON 2000 SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBETON 2000 SPRL. Laat een reactie achter voor FLBETON 2000 SPRL. FLBETON 2000 SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBETON 2000 SPRL. Leave a respond for FLBETON 2000 SPRL. FLBETON 2000 SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBETON 2000 SPRL op de google maps. Adres en contacten FLBETON 2000 SPRL
Location of FLBETON 2000 SPRL on the google maps. Address and contacts of FLBETON 2000 SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBETON 2000 SPRL FLBETON 2000 SPRL: BLOEMEN ANN WIEME | VDL BELGIUM NV | M. ROWIES | BEETS OIL | PAUL MARCHAND

Other related companies as FLBETON 2000 SPRL: BLOEMEN ANN WIEME | VDL BELGIUM NV | M. ROWIES | BEETS OIL | PAUL MARCHAND

FLBETON 2000 SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBETON 2000 SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08768432617. Het bedrijf FLBETON 2000 SPRL bevindt zich op het adres: R. De La Sablonniere 107 4102 Seraing - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Flooring, prefabricated concrete. Producten gemaakt in FLBETON 2000 SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBETON 2000 SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBETON 2000 SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBETON 2000 SPRL, openstaande posities, locatie van FLBETON 2000 SPRL op de kaart.

FLBETON 2000 SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBETON 2000 SPRL, company assigned to the tax number BE08768432617. The company FLBETON 2000 SPRL is located at the address: R. De La Sablonniere 107 4102 Seraing - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Flooring, prefabricated concrete. Products created in FLBETON 2000 SPRL were not found.
The main activity of FLBETON 2000 SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBETON 2000 SPRL is not available. You also can look at reviews of FLBETON 2000 SPRL, open positions, location of FLBETON 2000 SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBETON 2000 SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBETON 2000 SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBETON 2000 SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBETON 2000 SPRL, employees, financial statistics.