BLA3 VERHUUR

Contactgegevens BLA3 VERHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLA3 VERHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLA3 VERHUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): listBL">11, Kampstraat 8840 Staden - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-25-46-03 32-475-25-46-03

Fax (fax): 32-51-70-51-17 32-51-70-51-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLA3 VERHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLA3 VERHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLA3 VERHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLA3 VERHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLA3 VERHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLA3 VERHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLA3 VERHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLA3 VERHUUR
Products information BLA3 VERHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE05982849121
Ondernemingsnummer: 8178741455
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BLA3 VERHUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refuse collection trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLA3 VERHUUR
(Get full report from official database of BE for BLA3 VERHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLA3 VERHUUR
Addition kinds of activities for BLA3 VERHUUR

232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
514501. Fontein leveringen | Fountain supplies
13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
60629900. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
65419900. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
76991808. Spiegel reparatie winkel | Mirror repair shop

Werken bij BLA3 VERHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLA3 VERHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLA3 VERHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLA3 VERHUUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

 • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

 • Monteur glasvezel (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

 • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

 • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • PC Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ESAS Engineering

  Type: Vaste Job

  Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

 • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SOLUCIOUS

  Type: Vaste Job

  Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

 • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • NKO-arts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

Zoek naar antwoorden van BLA3 VERHUUR in sociale netwerken
Look for responds of BLA3 VERHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLA3 VERHUUR. Laat een reactie achter voor BLA3 VERHUUR. BLA3 VERHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLA3 VERHUUR. Leave a respond for BLA3 VERHUUR. BLA3 VERHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLA3 VERHUUR op de google maps. Adres en contacten BLA3 VERHUUR
Location of BLA3 VERHUUR on the google maps. Address and contacts of BLA3 VERHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come BLA3 VERHUUR BLA3 VERHUUR: Mega | PARADOXX PRODUCTION | FINA | BOYS AVENUE | A. BARTHOLOMEEUSEN

Other related companies as BLA3 VERHUUR: Mega | PARADOXX PRODUCTION | FINA | BOYS AVENUE | A. BARTHOLOMEEUSEN

BLA3 VERHUUR is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLA3 VERHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05982849121. Het bedrijf BLA3 VERHUUR bevindt zich op het adres: listBL">11, Kampstraat 8840 Staden - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Refuse collection trucks. Producten gemaakt in BLA3 VERHUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLA3 VERHUUR is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLA3 VERHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLA3 VERHUUR, openstaande posities, locatie van BLA3 VERHUUR op de kaart.

BLA3 VERHUUR is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLA3 VERHUUR, company assigned to the tax number BE05982849121. The company BLA3 VERHUUR is located at the address: listBL">11, Kampstraat 8840 Staden - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Refuse collection trucks. Products created in BLA3 VERHUUR were not found.
The main activity of BLA3 VERHUUR is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLA3 VERHUUR is not available. You also can look at reviews of BLA3 VERHUUR, open positions, location of BLA3 VERHUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLA3 VERHUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLA3 VERHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLA3 VERHUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLA3 VERHUUR, employees, financial statistics.