FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS

Contactgegevens FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Parc Industriel 1 4480 Engis - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-73-83-11 32-42-73-83-11

Fax (fax): 32-42-73-83-30 32-42-73-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS
Products information FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS

BTW identificatienummer (tax): BE04580444335
Ondernemingsnummer: 7863983154
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaster and plaster products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS
(Get full report from official database of BE for FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS
Addition kinds of activities for FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS

6361. Titel verzekering | Title insurance
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
24990706. Willow ware, behalve meubels | Willow ware, except furniture
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
50150200. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used

Werken bij FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS in sociale netwerken
Look for responds of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. Laat een reactie achter voor FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. Leave a respond for FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS. FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS op de google maps. Adres en contacten FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS
Location of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS on the google maps. Address and contacts of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS

Andere gerelateerde bedrijven als come FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS: PARK | De Coen R | Beauduin Huguette | Hoebeke W | Francis Thielen

Other related companies as FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS: PARK | De Coen R | Beauduin Huguette | Hoebeke W | Francis Thielen

FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04580444335. Het bedrijf FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS bevindt zich op het adres: R. Du Parc Industriel 1 4480 Engis - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaster and plaster products. Producten gemaakt in FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, openstaande posities, locatie van FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS op de kaart.

FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, company assigned to the tax number BE04580444335. The company FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS is located at the address: R. Du Parc Industriel 1 4480 Engis - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaster and plaster products. Products created in FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS were not found.
The main activity of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS is not available. You also can look at reviews of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, open positions, location of FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLN. ET B. KNAUF ET CIE SCS, employees, financial statistics.