CARLENS

Contactgegevens CARLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWLANDLAAN 21; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16566054 (+32-16566054) 16566054 (+32-16566054)

Fax (fax): +32 (82) 920-32-43 +32 (82) 920-32-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLENS
Products information CARLENS

BTW identificatienummer (tax): BE04507659912
Ondernemingsnummer: 4801818847
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CARLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLENS
(Get full report from official database of BE for CARLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLENS
Addition kinds of activities for CARLENS

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
259903. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij CARLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

Zoek naar antwoorden van CARLENS in sociale netwerken
Look for responds of CARLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLENS. Laat een reactie achter voor CARLENS. CARLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLENS. Leave a respond for CARLENS. CARLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLENS op de google maps. Adres en contacten CARLENS
Location of CARLENS on the google maps. Address and contacts of CARLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLENS CARLENS: CLUB EQUESTRE | DISCOBAR CARR? | ST-JOZEFKLINIEK/BORNEM | AUTOMOBIELBEDRIJF VDH | Moderne (Le)

Other related companies as CARLENS: CLUB EQUESTRE | DISCOBAR CARR? | ST-JOZEFKLINIEK/BORNEM | AUTOMOBIELBEDRIJF VDH | Moderne (Le)

CARLENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04507659912. Het bedrijf CARLENS bevindt zich op het adres: NIEUWLANDLAAN 21; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in CARLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARLENS is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLENS, openstaande posities, locatie van CARLENS op de kaart.

CARLENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLENS, company assigned to the tax number BE04507659912. The company CARLENS is located at the address: NIEUWLANDLAAN 21; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Products created in CARLENS were not found.
The main activity of CARLENS is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLENS is not available. You also can look at reviews of CARLENS, open positions, location of CARLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLENS, employees, financial statistics.