NEVA COMPUTERS

Contactgegevens NEVA COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEVA COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEVA COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PINTESTRAAT 71; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92807410 (+32-92807410) 92807410 (+32-92807410)

Fax (fax): +32 (58) 892-30-35 +32 (58) 892-30-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEVA COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEVA COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEVA COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEVA COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEVA COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEVA COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEVA COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEVA COMPUTERS
Products information NEVA COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE08027130126
Ondernemingsnummer: 6596435546
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in NEVA COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekbinderijen and afwerking; Computers and computerapparatuur; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Packard Bell Nec; Tweedehandsgoederen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEVA COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for NEVA COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEVA COMPUTERS
Addition kinds of activities for NEVA COMPUTERS

6712. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
738909. Financiële diensten | Financial services
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
35790202. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal

Werken bij NEVA COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEVA COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEVA COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEVA COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van NEVA COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of NEVA COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEVA COMPUTERS. Laat een reactie achter voor NEVA COMPUTERS. NEVA COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEVA COMPUTERS. Leave a respond for NEVA COMPUTERS. NEVA COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEVA COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten NEVA COMPUTERS
Location of NEVA COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of NEVA COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come NEVA COMPUTERS NEVA COMPUTERS: Wiame-Van Grootloon | D & D Consulting | Axa-Glass BVBA | Deli | KAASHOEVEKE

Other related companies as NEVA COMPUTERS: Wiame-Van Grootloon | D & D Consulting | Axa-Glass BVBA | Deli | KAASHOEVEKE

NEVA COMPUTERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEVA COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08027130126. Het bedrijf NEVA COMPUTERS bevindt zich op het adres: PINTESTRAAT 71; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekbinderijen and afwerking; Computers and computerapparatuur; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Packard Bell Nec; Tweedehandsgoederen. Producten gemaakt in NEVA COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEVA COMPUTERS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEVA COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEVA COMPUTERS, openstaande posities, locatie van NEVA COMPUTERS op de kaart.

NEVA COMPUTERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEVA COMPUTERS, company assigned to the tax number BE08027130126. The company NEVA COMPUTERS is located at the address: PINTESTRAAT 71; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekbinderijen and afwerking; Computers and computerapparatuur; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Packard Bell Nec; Tweedehandsgoederen. Products created in NEVA COMPUTERS were not found.
The main activity of NEVA COMPUTERS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NEVA COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of NEVA COMPUTERS, open positions, location of NEVA COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEVA COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEVA COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEVA COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEVA COMPUTERS, employees, financial statistics.