MEXICO FLOWERS

Contactgegevens MEXICO FLOWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEXICO FLOWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEXICO FLOWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGLAARSTEENWEG 49; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38876964 (+32-38876964) 38876964 (+32-38876964)

Fax (fax): +32 (50) 825-92-71 +32 (50) 825-92-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEXICO FLOWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEXICO FLOWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEXICO FLOWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEXICO FLOWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEXICO FLOWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEXICO FLOWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEXICO FLOWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEXICO FLOWERS
Products information MEXICO FLOWERS

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MEXICO FLOWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEXICO FLOWERS
(Get full report from official database of BE for MEXICO FLOWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEXICO FLOWERS
Addition kinds of activities for MEXICO FLOWERS

3552. Textielmachines | Textile machinery
259903. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
26310102. Kraft linerboard | Kraft linerboard
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes

Werken bij MEXICO FLOWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEXICO FLOWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEXICO FLOWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEXICO FLOWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van MEXICO FLOWERS in sociale netwerken
Look for responds of MEXICO FLOWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEXICO FLOWERS. Laat een reactie achter voor MEXICO FLOWERS. MEXICO FLOWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEXICO FLOWERS. Leave a respond for MEXICO FLOWERS. MEXICO FLOWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEXICO FLOWERS op de google maps. Adres en contacten MEXICO FLOWERS
Location of MEXICO FLOWERS on the google maps. Address and contacts of MEXICO FLOWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEXICO FLOWERS MEXICO FLOWERS: Crif | Timmermans Marleen | HAIR PLANET | Cherchye J | MUZIEKMAATSCHAPPIJ

Other related companies as MEXICO FLOWERS: Crif | Timmermans Marleen | HAIR PLANET | Cherchye J | MUZIEKMAATSCHAPPIJ

MEXICO FLOWERS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEXICO FLOWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf MEXICO FLOWERS bevindt zich op het adres: LANGLAARSTEENWEG 49; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in MEXICO FLOWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEXICO FLOWERS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEXICO FLOWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEXICO FLOWERS, openstaande posities, locatie van MEXICO FLOWERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEXICO FLOWERS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEXICO FLOWERS, company assigned to the tax number BE08859619140. The company MEXICO FLOWERS is located at the address: LANGLAARSTEENWEG 49; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in MEXICO FLOWERS were not found.
The main activity of MEXICO FLOWERS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEXICO FLOWERS is not available. You also can look at reviews of MEXICO FLOWERS, open positions, location of MEXICO FLOWERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEXICO FLOWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEXICO FLOWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEXICO FLOWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEXICO FLOWERS, employees, financial statistics.