FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV
Private companiesMetal Mining • FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV

Contactgegevens FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Brilstr. 14 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-28-43-41 32-38-28-43-41

Fax (fax): 32-32-31-02-82 32-32-31-02-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV
Products information FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06078979492
Ondernemingsnummer: 5091033935
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stoneware tiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV
(Get full report from official database of BE for FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV
Addition kinds of activities for FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV

23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
28139904. Helium | Helium
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
59610302. Tijdschriften, postorder | Magazines, mail order
92239905. Penetentiaire, overheid | Penetentiary, government

Werken bij FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. Laat een reactie achter voor FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. Leave a respond for FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV. FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV op de google maps. Adres en contacten FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV
Location of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV on the google maps. Address and contacts of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV: VIGOTEC NV | ANDRE PIERRE | DIRK VAN DESSEL | FILIP DAEM | Decorare sprl-A. Kleynnaert

Other related companies as FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV: VIGOTEC NV | ANDRE PIERRE | DIRK VAN DESSEL | FILIP DAEM | Decorare sprl-A. Kleynnaert

FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06078979492. Het bedrijf FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV bevindt zich op het adres: Lange Brilstr. 14 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stoneware tiles. Producten gemaakt in FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, openstaande posities, locatie van FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV op de kaart.

FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, company assigned to the tax number BE06078979492. The company FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV is located at the address: Lange Brilstr. 14 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stoneware tiles. Products created in FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV were not found.
The main activity of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV is not available. You also can look at reviews of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, open positions, location of FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE SAEGHER STEENHANDEL & BOUWSPECIALITEITEN NV, employees, financial statistics.