BLOEMENRIJK DE SMET

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BLOEMENRIJK DE SMET
Private companiesReal Estate • BLOEMENRIJK DE SMET

Contactgegevens BLOEMENRIJK DE SMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMENRIJK DE SMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMENRIJK DE SMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIRK MARTENSSTRAAT 98; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53211482 (+32-53211482) 53211482 (+32-53211482)

Fax (fax): +32 (15) 672-16-17 +32 (15) 672-16-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMENRIJK DE SMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMENRIJK DE SMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMENRIJK DE SMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMENRIJK DE SMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMENRIJK DE SMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMENRIJK DE SMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMENRIJK DE SMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMENRIJK DE SMET
Products information BLOEMENRIJK DE SMET

BTW identificatienummer (tax): BE03056091308
Ondernemingsnummer: 2826202392
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BLOEMENRIJK DE SMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMENRIJK DE SMET
(Get full report from official database of BE for BLOEMENRIJK DE SMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMENRIJK DE SMET
Addition kinds of activities for BLOEMENRIJK DE SMET

08519900. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
27969907. Stereotype platen | Stereotype plates
28340604. zalven | Ointments
33120101. Ammoniak en drank, uit chemische herstelcokesovens | Ammonia and liquor, from chemical recovery coke ovens
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
39140306. Liefdevolle kopjes, tin | Loving cups, pewter
50230107. Tupperware | Tupperware
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec

Werken bij BLOEMENRIJK DE SMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMENRIJK DE SMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMENRIJK DE SMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMENRIJK DE SMET. Looking for open vacancies in other companies

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van BLOEMENRIJK DE SMET in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMENRIJK DE SMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMENRIJK DE SMET. Laat een reactie achter voor BLOEMENRIJK DE SMET. BLOEMENRIJK DE SMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMENRIJK DE SMET. Leave a respond for BLOEMENRIJK DE SMET. BLOEMENRIJK DE SMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMENRIJK DE SMET op de google maps. Adres en contacten BLOEMENRIJK DE SMET
Location of BLOEMENRIJK DE SMET on the google maps. Address and contacts of BLOEMENRIJK DE SMET

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMENRIJK DE SMET BLOEMENRIJK DE SMET: COIFFURE CALOT | PROFOTO | R. CHATELET S.C. | Trouwe Hond(De) | DEPECHE

Other related companies as BLOEMENRIJK DE SMET: COIFFURE CALOT | PROFOTO | R. CHATELET S.C. | Trouwe Hond(De) | DEPECHE

BLOEMENRIJK DE SMET is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMENRIJK DE SMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056091308. Het bedrijf BLOEMENRIJK DE SMET bevindt zich op het adres: DIRK MARTENSSTRAAT 98; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in BLOEMENRIJK DE SMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMENRIJK DE SMET is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMENRIJK DE SMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMENRIJK DE SMET, openstaande posities, locatie van BLOEMENRIJK DE SMET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLOEMENRIJK DE SMET is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMENRIJK DE SMET, company assigned to the tax number BE03056091308. The company BLOEMENRIJK DE SMET is located at the address: DIRK MARTENSSTRAAT 98; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in BLOEMENRIJK DE SMET were not found.
The main activity of BLOEMENRIJK DE SMET is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMENRIJK DE SMET is not available. You also can look at reviews of BLOEMENRIJK DE SMET, open positions, location of BLOEMENRIJK DE SMET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMENRIJK DE SMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMENRIJK DE SMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMENRIJK DE SMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMENRIJK DE SMET, employees, financial statistics.