BW KEIZERSHOF HOTEL

Contactgegevens BW KEIZERSHOF HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BW KEIZERSHOF HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BW KEIZERSHOF HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE NIEUWSTRAAT 15; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53774411 (+32-53774411) 53774411 (+32-53774411)

Fax (fax): +32 (81) 655-71-36 +32 (81) 655-71-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BW KEIZERSHOF HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BW KEIZERSHOF HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BW KEIZERSHOF HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BW KEIZERSHOF HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BW KEIZERSHOF HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BW KEIZERSHOF HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BW KEIZERSHOF HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BW KEIZERSHOF HOTEL
Products information BW KEIZERSHOF HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE05192657470
Ondernemingsnummer: 9439697265
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de l'H?tel: Coffre-Fort,Zone Fumeurs,Banque,Ascenseurs,Accès pour Moins Valides,Salles de Réception & Fêtes,Services de Fax & Photocopies,Services de Secrétariat. Services dans les Chambres: Téléviseurs,Fax,Radio,Non Fumeurs,Service d' Etage,Coin Bureau,Terrasse,Minibar,Douche,Balcon,Sèche-Cheveux,Accès à Internet. Boissons & Repas: D?ners,Petit-Déjeuner,Bar,Déjeuners. Formule: Demi-Pension.

Product categorie (product category): Best Western Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BW KEIZERSHOF HOTEL
(Get full report from official database of BE for BW KEIZERSHOF HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BW KEIZERSHOF HOTEL
Addition kinds of activities for BW KEIZERSHOF HOTEL

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
20460100. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
26730301. Plastic zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Plastic bags: made from purchased materials
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
39440109. Wagons: coaster, express en speel: kinderen | Wagons: coaster, express, and play: children's
48999907. Communicatie-signaalverbeteringsnetwerkdiensten | Communication signal enhancement network services
49250104. Gas: gemengd, natuurlijk en vervaardigd | Gas: mixed, natural and manufactured
73359901. Luchtfotografie, behalve mapmaking | Aerial photography, except mapmaking
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij BW KEIZERSHOF HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BW KEIZERSHOF HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BW KEIZERSHOF HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BW KEIZERSHOF HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BW KEIZERSHOF HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of BW KEIZERSHOF HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BW KEIZERSHOF HOTEL. Laat een reactie achter voor BW KEIZERSHOF HOTEL. BW KEIZERSHOF HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BW KEIZERSHOF HOTEL. Leave a respond for BW KEIZERSHOF HOTEL. BW KEIZERSHOF HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BW KEIZERSHOF HOTEL op de google maps. Adres en contacten BW KEIZERSHOF HOTEL
Location of BW KEIZERSHOF HOTEL on the google maps. Address and contacts of BW KEIZERSHOF HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BW KEIZERSHOF HOTEL BW KEIZERSHOF HOTEL: DELPO BVBA | LE SIRTAKI | LES ALIZES | INST. SUP. D'ARCHITECTURE | Presse editions hovine

Other related companies as BW KEIZERSHOF HOTEL: DELPO BVBA | LE SIRTAKI | LES ALIZES | INST. SUP. D'ARCHITECTURE | Presse editions hovine

BW KEIZERSHOF HOTEL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BW KEIZERSHOF HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05192657470. Het bedrijf BW KEIZERSHOF HOTEL bevindt zich op het adres: KORTE NIEUWSTRAAT 15; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Best Western Hotels. Lijst met producten zijn Services de l'H?tel: Coffre-Fort,Zone Fumeurs,Banque,Ascenseurs,Accès pour Moins Valides,Salles de Réception & Fêtes,Services de Fax & Photocopies,Services de Secrétariat. Services dans les Chambres: Téléviseurs,Fax,Radio,Non Fumeurs,Service d' Etage,Coin Bureau,Terrasse,Minibar,Douche,Balcon,Sèche-Cheveux,Accès à Internet. Boissons & Repas: D?ners,Petit-Déjeuner,Bar,Déjeuners. Formule: Demi-Pension..
De hoofdactiviteit van BW KEIZERSHOF HOTEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BW KEIZERSHOF HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BW KEIZERSHOF HOTEL, openstaande posities, locatie van BW KEIZERSHOF HOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BW KEIZERSHOF HOTEL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BW KEIZERSHOF HOTEL, company assigned to the tax number BE05192657470. The company BW KEIZERSHOF HOTEL is located at the address: KORTE NIEUWSTRAAT 15; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Best Western Hotels. List of products are Services de l'H?tel: Coffre-Fort,Zone Fumeurs,Banque,Ascenseurs,Accès pour Moins Valides,Salles de Réception & Fêtes,Services de Fax & Photocopies,Services de Secrétariat. Services dans les Chambres: Téléviseurs,Fax,Radio,Non Fumeurs,Service d' Etage,Coin Bureau,Terrasse,Minibar,Douche,Balcon,Sèche-Cheveux,Accès à Internet. Boissons & Repas: D?ners,Petit-Déjeuner,Bar,Déjeuners. Formule: Demi-Pension..
The main activity of BW KEIZERSHOF HOTEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BW KEIZERSHOF HOTEL is not available. You also can look at reviews of BW KEIZERSHOF HOTEL, open positions, location of BW KEIZERSHOF HOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BW KEIZERSHOF HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BW KEIZERSHOF HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BW KEIZERSHOF HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BW KEIZERSHOF HOTEL, employees, financial statistics.