BW HOTEL IMPERIAL

Contactgegevens BW HOTEL IMPERIAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BW HOTEL IMPERIAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BW HOTEL IMPERIAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN ISEGHEMLAAN 76; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59806767 (+32-59806767) 59806767 (+32-59806767)

Fax (fax): +32 (60) 680-80-66 +32 (60) 680-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BW HOTEL IMPERIAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BW HOTEL IMPERIAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BW HOTEL IMPERIAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BW HOTEL IMPERIAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BW HOTEL IMPERIAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BW HOTEL IMPERIAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BW HOTEL IMPERIAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BW HOTEL IMPERIAL
Products information BW HOTEL IMPERIAL

BTW identificatienummer (tax): BE08176818847
Ondernemingsnummer: 8988433837
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de l'H?tel: Parking Gratuit.. Services de l'H?tel: Parking Payant,Animaux Domestiques Admis,Accès pour Moins Valides,Coffre-Fort,Services de Fax & Photocopies,Ascenseurs. Services dans les Chambres: Balcon,Radio,Minibar,Télévision par C?ble ou par Satellite,Coin Bureau,Douche,Téléviseurs,Sèche-Cheveux,Service d' Etage. Boissons & Repas: Petit-Déjeuner. Niveau de Qualité: Haute Qualité. Formule: Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Capacité d'Hébergement: 50 à 100 Chambres.

Product categorie (product category): Best Western Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BW HOTEL IMPERIAL
(Get full report from official database of BE for BW HOTEL IMPERIAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BW HOTEL IMPERIAL
Addition kinds of activities for BW HOTEL IMPERIAL

147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
24930202. Spaanplaat, kunststof gelamineerd | Particleboard, plastic laminated
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
50740203. Ketels, stoom | Boilers, steam

Werken bij BW HOTEL IMPERIAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BW HOTEL IMPERIAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BW HOTEL IMPERIAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BW HOTEL IMPERIAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van BW HOTEL IMPERIAL in sociale netwerken
Look for responds of BW HOTEL IMPERIAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BW HOTEL IMPERIAL. Laat een reactie achter voor BW HOTEL IMPERIAL. BW HOTEL IMPERIAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BW HOTEL IMPERIAL. Leave a respond for BW HOTEL IMPERIAL. BW HOTEL IMPERIAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BW HOTEL IMPERIAL op de google maps. Adres en contacten BW HOTEL IMPERIAL
Location of BW HOTEL IMPERIAL on the google maps. Address and contacts of BW HOTEL IMPERIAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BW HOTEL IMPERIAL BW HOTEL IMPERIAL: DAP BVBA | BP | Kroon (De) | WALTER NELEN | GRYPDONCK LIEVE

Other related companies as BW HOTEL IMPERIAL: DAP BVBA | BP | Kroon (De) | WALTER NELEN | GRYPDONCK LIEVE

BW HOTEL IMPERIAL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BW HOTEL IMPERIAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08176818847. Het bedrijf BW HOTEL IMPERIAL bevindt zich op het adres: VAN ISEGHEMLAAN 76; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Best Western Hotels. Lijst met producten zijn Services de l'H?tel: Parking Gratuit.. Services de l'H?tel: Parking Payant,Animaux Domestiques Admis,Accès pour Moins Valides,Coffre-Fort,Services de Fax & Photocopies,Ascenseurs. Services dans les Chambres: Balcon,Radio,Minibar,Télévision par C?ble ou par Satellite,Coin Bureau,Douche,Téléviseurs,Sèche-Cheveux,Service d' Etage. Boissons & Repas: Petit-Déjeuner. Niveau de Qualité: Haute Qualité. Formule: Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Capacité d'Hébergement: 50 à 100 Chambres..
De hoofdactiviteit van BW HOTEL IMPERIAL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BW HOTEL IMPERIAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BW HOTEL IMPERIAL, openstaande posities, locatie van BW HOTEL IMPERIAL op de kaart.

BW HOTEL IMPERIAL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BW HOTEL IMPERIAL, company assigned to the tax number BE08176818847. The company BW HOTEL IMPERIAL is located at the address: VAN ISEGHEMLAAN 76; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Best Western Hotels. List of products are Services de l'H?tel: Parking Gratuit.. Services de l'H?tel: Parking Payant,Animaux Domestiques Admis,Accès pour Moins Valides,Coffre-Fort,Services de Fax & Photocopies,Ascenseurs. Services dans les Chambres: Balcon,Radio,Minibar,Télévision par C?ble ou par Satellite,Coin Bureau,Douche,Téléviseurs,Sèche-Cheveux,Service d' Etage. Boissons & Repas: Petit-Déjeuner. Niveau de Qualité: Haute Qualité. Formule: Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Capacité d'Hébergement: 50 à 100 Chambres..
The main activity of BW HOTEL IMPERIAL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BW HOTEL IMPERIAL is not available. You also can look at reviews of BW HOTEL IMPERIAL, open positions, location of BW HOTEL IMPERIAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BW HOTEL IMPERIAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BW HOTEL IMPERIAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BW HOTEL IMPERIAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BW HOTEL IMPERIAL, employees, financial statistics.