DECHERF ANDRE

Contactgegevens DECHERF ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECHERF ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECHERF ANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDEBERGSTRAAT 288; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16255415 (+32-16255415) 16255415 (+32-16255415)

Fax (fax): +32 (3) 428-73-98 +32 (3) 428-73-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECHERF ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECHERF ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECHERF ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECHERF ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECHERF ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECHERF ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECHERF ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECHERF ANDRE
Products information DECHERF ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DECHERF ANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed; Diverse zakelijke dienstverlening; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECHERF ANDRE
(Get full report from official database of BE for DECHERF ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECHERF ANDRE
Addition kinds of activities for DECHERF ANDRE

24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
59459901. Kite winkels | Kite stores
89990101. Artiest | Artist

Werken bij DECHERF ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECHERF ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECHERF ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECHERF ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van DECHERF ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of DECHERF ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECHERF ANDRE. Laat een reactie achter voor DECHERF ANDRE. DECHERF ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECHERF ANDRE. Leave a respond for DECHERF ANDRE. DECHERF ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECHERF ANDRE op de google maps. Adres en contacten DECHERF ANDRE
Location of DECHERF ANDRE on the google maps. Address and contacts of DECHERF ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come DECHERF ANDRE DECHERF ANDRE: Stordeur Luc | Avant Garde | EYE TO EYE | J. JANSSENS | Canette (La)

Other related companies as DECHERF ANDRE: Stordeur Luc | Avant Garde | EYE TO EYE | J. JANSSENS | Canette (La)

DECHERF ANDRE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECHERF ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf DECHERF ANDRE bevindt zich op het adres: HEIDEBERGSTRAAT 288; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed; Diverse zakelijke dienstverlening; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DECHERF ANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECHERF ANDRE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECHERF ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECHERF ANDRE, openstaande posities, locatie van DECHERF ANDRE op de kaart.

DECHERF ANDRE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECHERF ANDRE, company assigned to the tax number BE03219238281. The company DECHERF ANDRE is located at the address: HEIDEBERGSTRAAT 288; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed; Diverse zakelijke dienstverlening; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DECHERF ANDRE were not found.
The main activity of DECHERF ANDRE is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECHERF ANDRE is not available. You also can look at reviews of DECHERF ANDRE, open positions, location of DECHERF ANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECHERF ANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECHERF ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECHERF ANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECHERF ANDRE, employees, financial statistics.