EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER

Contactgegevens EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE GUSTAVE FACHE 1; 7700; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56852500 (+32-56852500) 56852500 (+32-56852500)

Fax (fax): +32 (56) 270-56-29 +32 (56) 270-56-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER
Products information EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08102935791
Ondernemingsnummer: 2721557617
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bedrijvencentra and kantoordiensten; Opinieonderzoekbureaus; Secretariaatsdiensten; VERHUUR NIET-RESIDENTI?LE GEBOUWEN EIGEN BEZIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER
(Get full report from official database of BE for EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER
Addition kinds of activities for EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER

20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
20480202. Veermaaltijd, bereid als diervoeder | Feather meal, prepared as animal feed
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used
87480202. Economisch adviseur | Economic consultant

Werken bij EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. Laat een reactie achter voor EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. Leave a respond for EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER. EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER op de google maps. Adres en contacten EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER
Location of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER on the google maps. Address and contacts of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER: Hairstudio Fabienne | FA. KONFORTA | Huber Barbara | EYCKMANS-DEHAES | OLIVIER RICHE

Other related companies as EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER: Hairstudio Fabienne | FA. KONFORTA | Huber Barbara | EYCKMANS-DEHAES | OLIVIER RICHE

EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08102935791. Het bedrijf EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER bevindt zich op het adres: DR?VE GUSTAVE FACHE 1; 7700; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bedrijvencentra and kantoordiensten; Opinieonderzoekbureaus; Secretariaatsdiensten; VERHUUR NIET-RESIDENTI?LE GEBOUWEN EIGEN BEZIT. Producten gemaakt in EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, openstaande posities, locatie van EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, company assigned to the tax number BE08102935791. The company EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER is located at the address: DR?VE GUSTAVE FACHE 1; 7700; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bedrijvencentra and kantoordiensten; Opinieonderzoekbureaus; Secretariaatsdiensten; VERHUUR NIET-RESIDENTI?LE GEBOUWEN EIGEN BEZIT. Products created in EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER were not found.
The main activity of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER is not available. You also can look at reviews of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, open positions, location of EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER, employees, financial statistics.